Vodafone icra davası açmış ama borcum yok
merhaba.
değerli avukatlarımıza ve bilir kişilere bir sorum olacak.
turkiye.gov.tr adresinde gezinirken hakkımda açılan davalar kısmında vodafone avukatı güven erdoğan tarafından üsküdar 3. icra dairesince 06.04.2010 tarihinde icra takibi başlatılmış olduğunu gördüm. borcum olmadığına emin olduğum için vodafone müşteri hizmetlerini arayıp durumu sorduğum da, bu zamana kadar adıma 7 hat açılıp kapatıldığını ancak hiçbirine ait borç gözükmediğini ve herhangi bir yasal işlemin de söz konusu olmadığını bildirdiler. durumu geniş bir şekilde dilekçe yazarak kendilerine gönderdiğim ve inceleme yaptılar. aldığım cevap aynı herhangi bir borcunuz ve yasal işlem yok. avukat güven erdoğan'ın telefonunu istediğimde yasal işlemi bulunmayan müşterilerimize avukatlarının telefonlarını veremediklerini söylediler. vodafonedan adıma açılıp kapatılan tüm hatlarla ilgili imzalı borcu yoktur kağıdı istedim. ben bu durumda ne yapabilirim. bu icra davası sonuçta açılmış. avukata ulaşamıyorum. birde icranın açıldığı tarih telefon numaramı taşıdığım tarihden 1 gün sonra, bu da beni biraz düşündürüyor.
Cevap: Vodafone icra davası açmış ama borcum yok.
Avukatların iletişim bilgisini barodan alıp ulaşabilirsiniz.
telsim zamanında kullanıyorsanız belki de o zamandan ödenmemiş borç kalmış olabilir.Telsim borcum bitsin kampanyasına bir bakın.
Söz ettiğiniz avukat istanbul barosunda kayıtlı,baronun sitesine girerek baro levhasından avukatın adıyla arama yapın iletişim bilgileri orada mevcut...