-
Yersiz suçlama
merhabalar.öncelikle konunun biraz karışık olduğunu belirteyim.internetten tanışıp aylarca telefonda mutlu konuşmalarımız ardından buluşma kararı aldığım kız arkadaş ile buluştuk ve arkadaş kalmayı seçtik.fakat daha sonra saygı kuralları ile telefonda nazikçe bana bir şans vemesini istedim.reddetti ve arkadaş ilişkisinide kesti.bir kaç kez msj çekip özürdiledim,ısrarla benle hiç olmazsa arkadaş kalmasını istedim. ve şaka tarzında :eğer benle konuşmak istemez isen bu akşam evinize çay içmeye gelirim tarzında şeyler söyledim.ayrıca nerde oturduğunu bildiğime inanması için evinin adresinide söyledim çektiğim msj da.ve cevabında, birdaha rahatsız edersem beni polise şikayet edeceğini söyledi bir kaçkez..fakat bir suç veya ciddi bir tehdit de bulunmadım asla ve bu durumdan oldukça rahatsız oldum.yaptığım şeylerin hepsi iyi niyetliydi çünkü.yasal olarak neler yapabilirim?haksız çıkarmıyım kendi açtığım davada?suçlu bulunmam için neleri kanıtlamış olması gerekiyor?davayı ya ben yada o açsa,benim hakkımdaki bilgileri kolaylıkla öğrenebilirmi?kimlik bilgileri vb? bana dava açabilmesi için ne tür bilgilerimi bilmeli?acaba ondan önce davranıp dava açmalımıyım?cvplar için şimdiden teşekkür ederim.saygılar...
-
Cevap: yersiz suçlama
yardımcı olamayacakmısınız?
-
Cevap: yersiz suçlama
pardon.yardım amacıyla mı kurulmuştur bu site? benmi yanlış yerden yardım istiyorum acaba?