Cevap: Tecil olmaz dediler!!!
Tecil hakkın yoktur, iki yıl üstüste kalırsan aof de bu hak bitiyor. Tecil yapmıyorlar, eğer sen kasım 2010 da bir şekilde erteleme alamazsan bakaya kalırsın, yani gideceğin birlik vs belli olur. Tavsiyem bir şekilde kaçakta olsan okulunu bitirmen, yani 7 ay kadar kaçak yaşayabilirsin ve okulunu bitirdiğinde kısa dönem gidersin.
Alıntı:
leblebi06 rumuzlu üyeden alıntı
Tecil hakkın yoktur, iki yıl üstüste kalırsan aof de bu hak bitiyor. Tecil yapmıyorlar, eğer sen kasım 2010 da bir şekilde erteleme alamazsan bakaya kalırsın, yani gideceğin birlik vs belli olur. Tavsiyem bir şekilde kaçakta olsan okulunu bitirmen, yani 7 ay kadar kaçak yaşayabilirsin ve okulunu bitirdiğinde kısa dönem gidersin.
Alıntı:
leblebi06 rumuzlu üyeden alıntı
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. benim anlamadığım 2009/3 tertip gidecektim, 18 ağustos birliğe teslim olmam gerekiyordu ben 16 agustos (yani 2 gün önce) da gidip askerliğimi tecil ettirebiliyorsam, önceki iki yılı hiç hesaba katmadan bu sene bir üst sınıfa geçsem sınav sonucum haziran-temmuz gibi belli oluyor, kasım celbine 4 ay kala geçti yazan öğrenci belgemle niçin tekrar tecil ettiremeyeyim? ordaki memur bayan bana biletimin kesildi daha tecil hakkımın kalmadı gibi davrandı geçmenin bişi ifade etmediğini söyledi.
Askerliği tecil ettirmedin arkadaşım, sen 2010 kasım celbine kadar gün aldın. Yani askerliğin için kasım 2010 da gitme kararı almış oldurdun, beni kasım 2010 da askere alın dedin, bundan dönüş yoktur, sadece sağlık problemleri varsa veya yurtdışına çıkmamışsan. Sınıfını geç geçme bu askerlik için önemli değildir. Sınıfı geçtin, bir yıl daha kaçak kalırsın okulunu bitirir kısa dönem askere gidersin. Artık öğrencilik durumunu unut, oku okuma senin bileceğin iş.