Boşanma ilamımı ne zaman alırım
merhaba ;
şubat ayında boşanma mahkemem görüldü tüm nafakalar kesildi fakat işsiz oldugum için avukatım benden habersiz indirim istemiş davam bu ay sonu karşı taraf çalıştığı içinde bir indirim söz konusu olacakmış.bu ay sonu olan mahkememde artık tamamen boşanabilir miyiz?itiraz etmek istemiyorum,zaten bir şekilde onları er yada geç ödeyeceğim,artık davamın bitmesini istiyorum.hakim kesin sonuç verir mi ilamımı artık alabilir miyim?
Cevap: Boşanma ilamımı ne zaman alırım
Alıntı:
hepsorun rumuzlu üyeden alıntı
merhaba ;
şubat ayında boşanma mahkemem görüldü tüm nafakalar kesildi fakat işsiz oldugum için avukatım benden habersiz indirim istemiş davam bu ay sonu karşı taraf çalıştığı içinde bir indirim söz konusu olacakmış.bu ay sonu olan mahkememde artık tamamen boşanabilir miyiz?itiraz etmek istemiyorum,zaten bir şekilde onları er yada geç ödeyeceğim,artık davamın bitmesini istiyorum.hakim kesin sonuç verir mi ilamımı artık alabilir miyim?
*bu konuda bana cevap verebilecek hukukçu arkadaş yok mudur?*
Dosyanızın ne aşamada olduğunu bilmediğimiz için, karar aşamasına gelindi mi biz nerden bilelim sayın hepsorun?
anlattığım gibi tüm şahitler deliller vs gerekli olan herşey 2 mahkeme önce bitti bu 3. olandada ben işsiz oldugum için avukatım indirim talep etmiş.indirimden sonra daha atarmı acaba diye bilgi almak istedim
Editör:Forumda eskimiş bir üye olarak yazım kurallarına hassasiyetimizi artık öğrenmiş olmalısınız!
Alıntı:
hepsorun rumuzlu üyeden alıntı
anlattığım gibi tüm şahitler deliller vs gerekli olan herşey 2 mahkeme önce bitti bu 3. olandada ben işsiz oldugum için avukatım indirim talep etmiş.indirimden sonra daha atarmı acaba diye bilgi almak istedim
Avukatınız davanızı takip ediyor. Kendisine sormadınız mı?
Tekrar ediyorum, dosyanızın içeriğini, ne aşamada olduğunu bizler bilemeyiz. Avukatınıza sorarsanız daha iyi olur.
avukatıma sormak istesem burda konu açmam zaten.bana fikir verebilecek birileri lazım.arkadaşlar lütfen yardımcı olur musnuz?