Neden Yöneticiler İlgisiz ve İlgilenmiyor?
Merhabalar;
Bazı problemlerden dolayı Google Kullanıcı adımı indexlemesinden Rahatsız olduğum için yöneticilere Mesaj attım Üye adımın Değiştirilmesini Rica ettim Ama Yöneticilerden bir kaç kişiye özel Pm olarak İletsemde Kimse ilgilenmedi Neden bu ilgisizlik çok zor bir şey Değil ?
Üye adımın : maxihell Olarak değiştirilmesini rica ediyorum..
Yada değiştirilmiyorsa üyeliğimin silinmesini rica ediyorum..
Lütfen biri ilgilensin Konuyu açmak istemedim ama özel mesaj lara bir yanıt bulamadım....
Cevap: Neden Yöneticiler İlgisiz ve İlgilenmiyor ?
Alıntı:
BesT-OF-KraL rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar;
Bazı problemlerden dolayı Google Kullanıcı adımı indexlemesinden Rahatsız olduğum için yöneticilere Mesaj attım Üye adımın Değiştirilmesini Rica ettim Ama Yöneticilerden bir kaç kişiye özel Pm olarak İletsemde Kimse ilgilenmedi Neden bu ilgisizlik çok zor bir şey Değil ?
Üye adımın : maxihell Olarak değiştirilmesini rica ediyorum..
Yada değiştirilmiyorsa üyeliğimin silinmesini rica ediyorum..
Lütfen biri ilgilensin Konuyu açmak istemedim ama özel mesaj lara bir yanıt bulamadım....
Haklısınız biz site sözleşmesine ve site kurallarına ilgisiz kalanlara karşı biraz ilgisiz davranıyor olabiliriz. Mesela site kayıt sözleşmesinde, testte ve site kurallarında "rumuz değiştirilemeyeceği" hususu açıkça ve defalarca yazılıdır. Bu nedenle talebinizi kabul edemeyeceğiz. Saygılar.
Cevap: Neden Yöneticiler İlgisiz ve İlgilenmiyor ?
Merhaba,
Bir konuda danışmak için uzun zaman önce bu siteye kayıt olmuştum. Kayıt olurken, sitede kullanıcı adı olarak gerçek ad ve soyadımı kullanmıştım. Ancak, kişisel sebeplerden dolayı kullanıcı adımın değiştirilmesini istiyorum eğer mümkünse. Kişisel güvenliğim söz konusu... Kullanıcı adım "YÖRÜK" olarak değiştirilebilirse çok sevinirim. Gerçek ad ve soyadımı siz ve sitenin yöneticileri bilse yeter.
Bir başlık açmam gerekiyor hukuki ve hayati bir konuda. Ancak, kişisel güvenlik endişelerimden dolayı (kullanıcı adım gerçek isim ve soyadım olduğu için) başlığı açmaya çekiniyorum.
Bu konuyla bir an önce ilgilenirseniz çok sevinirim.
Saygı ve sevgiler,