Cevap Gelmeyen İstifa Geçerli mıdır?
Merhabalar,
2.5 senedir calistigim sirketten 2 ay once e-mail atmak sureti ile istifa ettim. Istifami sozlu olarak reddettiler ve yazili olarak herhangi bir cevap vermediler. Bende suan istifa etmekten vaz gecmis durumdayim. Ayrilmadan once alamadigim haklarimi taleb edicem. Yazili olarak vermis oldugum istifa cevap gelmedigi halde suresiz gecerli midir yada gecerlilik suresi ne kadardir?
Cevap: Cevap Gelmeyen Istifa Gecerli Midir?
Karşı tarafa ulaşmış ise ve işe de gitmemişseniz istifa etmiş olursunuz.İstifa gerekçeniz nedir.Maaş alamama mıdır.Böyle ise haklı olarak işten ayrılmış olduğunuzdan haklarınızı talep edebilirsiniz.İşhukuku forum alanlarında bu konular yazıyor.
Cevap: Cevap Gelmeyen Istifa Gecerli Midir?
Sn. 4/Bsonuncuyaka,
Cevabiniz icin tesekkurler. Maasimi gununde aliyorum firmanin Afganistan' da bulunan santiyelerinde santiye sefi olarak gorev yapmaktayim. Istifamin asil sebebi bekledigim zammi alamamdir. Istifa metnimde ise bir sebep gostermedim ve belirliyecekleri sureye kadar calismaya devam edecegimi soyledim. Uzerinden 2 ay gecti firmadan bir cevap vermedi bende ayni hizda isime devam ediyorum.
Saygilar,