-
Mutemediye Ücreti
Merhabalar Öncelikle Bilecik Üniversitesi Gölpazarı Meslek Yüksekokulunda Çalışan Bir Mutemedim Bulunduğum birimim Yani Yüksekokul Müdürü ve Müdür Yardımcıları 2008 ve 2009 tarihleri arasında Derse giren Hocalardan Yüzde 2 Ekders Ücreti kes ve kesilen ücretleri kendi hesabına yatır dediler 2010 yılının Ocak ayında Rektörluk tarafından hocalardan kesinti yaptığımdan soruşturma açıldı. Soruşturma sırasında bütün hocaları çağırdılar haberiniz varmı bu kesintiden , tekrardan bu ücretleri hesabınıza yatırılmak istiyormusunuz vede şikayetcimisiniz diye sorular sordular . Bütün hocalar haberimiz vardı , ücretleri hesaplarımıza yatırılmasın ve de şikayetçi değiliz dediler. Soruşturma sonuçunda şikayetçi olmadığı halde bana 3 yıl kademe durdurma cezası vede 2008 ,2009 yılları arasında alınan ücretleri tekrardan hesaplara yatırılmasına karar verildi. Acaba siz değerli üstatlarım bu konuda idari mahkemeye başvursam mahkemeyi kazanma dururum olurmu , yani 3 yıllık kademe durdurma cezasını kardırabilirmiyim, yardım ederseniz çok sevenirim kolay gelsin
-
Cevap: Mutemediye Ücreti
şu an bu konu hakkında sana bilgi vermek isterim. sana soruşturma açtılar, disiplin cezası verdiler ve paraları iade etmeni istediler diyorsun. paraları iade ettiysen mesele yok demektir. sana idari ceza veremezler