Arabamı nasıl kurtarabilirim...
öncelikle saygılar.ilginize şimdiden teşekkürler.
Olayım çok karışık.bundan 5 sene önce banka rehinli bir oto satın aldım.sözde vatandaş parayı alır almaz borcu kapatıp aracın satışını bana verecekti.biraz onu müslüman görmem beni rahatlatmıştı.sadece galeriden bir satış sözleşmesi yapıp arbayı aldım.20 gün sonra satışı almak istediğimde şahsın şirketine haciz geldiğini öğrendim.arabada şirket kayıtlı olduğu için arabada banka tarafından hacizli olmuş.bu seferde arabayı kurtarmak için amcasının adına kredi çekildi.kredi çekilirken amcasının dükkanıda teminat gösterildi.kredi süresi 48 ay çekilen kredii 21000 liradır.şimdi son bir sene kala amcasına da 45000 liralık haciz gelmiş.teminat gösterdiği dükkanı haciz listesine almışlar.arabanın taksitleri düzenli olmasada ödeniyor.
şimdi bu araba hacize girermi veya bunu hukuki olarak bana ait olduğun nasıl kanıtlarım.arabanın elimde tam vekaletnamesi mevcut.amcasıda elimden ne geliyorsa yaparım diyor.kalan borcu kapatmayada gücümüz yok.işim çok karışık.
Cevap: Arabamı nasıl kurtarabilirim...
yokmu bir fikri olan acaba
benim aklıma birşey geldi acaba uygulnabilrmi.
acaba bu gelen hacizden önce amcasının üzerine senet yazdırılıp ben arabaya haciz getirtirsem .olabilirmi.buun masrafı ana ne olur.