Eşim beni aldatıyor ve şantaj yapıyor
iyi akşamlar..
öncelikle bu forumun tüm moderatörlerine teşekkür ederim.. bende yeni üyeyim..forumun yaklaşık 35 sayfasını okudum ve arama da yaptım ama bulamadım..
eşimle 3 yıldır evliyiz..4 ay önce boşanma davası açtım..sebebi evlilik birliğinin temelinden sarsılması..eşimin internet ve telefonla başka biriyle görüştüğünü tespit ettim ve kendisi de itiraf etti ve kuma olarak getirmek istedi..bende kabul etmedim ve evi terk ettim..dilekçemizde eşimin evlilik birliği süresince çalışmasına rağmen katkısı olmamasından da bahsettik ve delillerimizde var. eşim şimdi nafaka ve tazminat taleplerimden vazgeçirmek ve 1,5 yaşındaki kızımın velayetini almak için nişanlıyken yaptığımız msn görüşmelerini mahkemeye vereceğini iddia ediyor..
nişanlıyken kendisiyle yaptığım ahlaki sınırlar dışındaki görüntülü msn konuşmalarını mahkemeye verse bu benim açımdan kızımın velayeti yada alacağım nafaka ve tazminatla ilgili sorun olur mu?
onunla tanıştığıma bile çok pişmanım ama ne fayda..
Cevap: Eşim beni aldatıyor ve şantaj yapıyor
Cevap: Eşim beni aldatıyor ve şantaj yapıyor
Sayın jupiter_30'un da dediği gibi hiçbir şey olmaz. Kocanızın sizi aldattığını mahkemede ispatlayın siz yeter. Kocanızla evlenmezden önce yaptığınız msn konuşmaları bu davaya konu bile olmaz bence.
Avukatınız yoksz ve maddi gücünüz yoksa bulunduğunuz ilin barosundan avukat isteyin.
1,5 yaşındaki kızınızın velayetini alırsınız merak etmeyin.