ADSL için aldığım borcu yoktur yazısı
Merhaba,
Öncelikle profesyonelce hazırlanmış olan bu güzel ve faydalı sitenin yapımında emeği geçen herkeze teşekkür ederim.Sorum şu,
Bir internet firması tarafından faturaların ödenmediğinden dolayı avukata verildi.7 faturanın 4 ünü ödedim ve firmadan borcu yoktur yazısı istedim.e-mail ve adrese "borcu yoktur" yazısı gönderildi.
3 gün sonra "biz bir hata yaptık , sizin 3 adet daha faturanız ve avukat masraflarınız var" şeklinde bir bildirimde yaptılar.
Bu durumda , kalan fatura tutarlarını ve avukat masraflarını elimde ki yazıda göz önünde bulundurarak ödeme zorunluluğum var mıdır?
Yardımlarını için teşekkürer.
Saygılarımla
Cevap: ADSL için aldığım borcu yoktur yazısı
Hataen iradedede bulunmak ,3 gün içinde düzeltmeleri ,sizin kalan borcu ödediğinize dair de elinizde herhangi bir belge olmaması durumunda ,bu borçları ödemeniz gerektiğidir.Meğerki elinizde ödediğinize dair bir belge olsun.
Cevap: ADSL için aldığım borcu yoktur yazısı
Alıntı:
sonuncuyaka rumuzlu üyeden alıntı
Hataen iradedede bulunmak ,3 gün içinde düzeltmeleri ,sizin kalan borcu ödediğinize dair de elinizde herhangi bir belge olmaması durumunda ,bu borçları ödemeniz gerektiğidir.Meğerki elinizde ödediğinize dair bir belge olsun.
Biraz daha sadeleştirerek yazabilir misiniz?Kusura bakmayın anlayamadım.