Cevap: fatura babamın adına?
Laptop 1500 TL ise önce hakem heyetine başvurma zorunluluğunuz yoktur. Tüketici mahkemesinde dava açabilirsiniz. Faturadan da bir sorun çıkacağını zannetmiyorum, çünkü faturanın aileden başka birisi adına kesilmiş olması gayet doğal, Ankara mahkemelerinde bu bir problem oluşturmuyor.
Alıntı:
Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Laptop 1500 TL ise önce hakem heyetine başvurma zorunluluğunuz yoktur. Tüketici mahkemesinde dava açabilirsiniz. Faturadan da bir sorun çıkacağını zannetmiyorum, çünkü faturanın aileden başka birisi adına kesilmiş olması gayet doğal, Ankara mahkemelerinde bu bir problem oluşturmuyor.
cevap icin tessekur ederim.peki tuketici mahkemesine avukat ile basvurmakla bireysel basvuru acisindan cok fark olur mu yani daha uzun surme gibi
Avukat tutarsanız geç olsa da güç olmaz, bizzat takip ederseniz geç de olabilir güç de :)
Alıntı:
Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Husumet sorunu olmuyor mu demek istiyorsunuz?
Husumet itiraza bağlı değil resen dikkate alınacak bir konudur.
nasıl yani tam olarak anlamadım oluyor mu sorun olmuyor mu?
Sorun olmuyor, husumet sorunu da olmuyor, bir insanın elektronik eşyasının faturasının ailesinden birine, babasına kesilmesi gayet doğaldır, hatta fatura aile dışından bir kişi adına da kesilmiş olabilir, hediye edilmiştir.
En doğrusu bir avukat vasıtası ile sorununu gidermek olacaktır, arkadaşın dediği gibi geç olsada güç olmaz, kafan rahat olur.