Borcumu ödedim. Ödediğime dair şu yazı uygunmudur bakabilir misiniz? Borçlu ve alacaklı tarafından imzalanacak
Kaza yaptım ve sanayide bir dükkana arabamı yaptırdım. Kasko şirketimin eksperi hasa tespit tutanağıdan sonra hesabıma ücret yattı. Bu ücreti sanayiciye direk vermeden önce kendimi ileride güvenceye almak için nasıl bir kağıt imzatmam gerekiyor.
Şu şekilde düşündüm, yanlışlarım varsa lütfen düzeltin.
Ford markalı 34 ** **** plakalı aracın kaza sonrası tüm borcu olan, sigorta firmasının müşterimin hesabına yatırdığı 2000,00 TL (İki Bin Türk Lirası) sını müşterim Ahmet Duran ' dan aldım. Ahmet Duranın Şen Oto ya borcu yoktur.
Parayı Alan isim imza || Parayı veren ( ben ) isim imza || Borç ödeme tarihi Tarih
Cevap: Borcumu ödedim. Ödediğime dair şu yazı uygunmudur bakabilir misiniz? Borçlu ve alacaklı tarafından imzalanacak
Şekil olarak maksada uygun. Bunun yerine alacaklının banka hesabına ................. No'lu Fatura bedeli veya ...................Plaka No'lu araç tamir bedeli açıklaması ile havale göndermeniz de işinizi görebilir.
Cevap: Borcumu ödedim. Ödediğime dair şu yazı uygunmudur bakabilir misiniz? Borçlu ve alacaklı tarafından imzalanacak