Benden habersiz telefon değişimi
merhba
sony ericsson dan aldığım telefon bi sene olmadan sürekli arızalandı en sonunda garantiye yolladım telefon açılmıyodu artık birden bire kapanmıştı.ve 26gün sonrasında benim iznim haberim olmadan bana başka bi telefon yollanmış üst modeli denildi ama alt modeli çıktı ve telefonumla alakasız bi model eşdeğer değil.ben bu telefonu istemiyorum telefoncum sayesinde açılmış bulundu ama suan kullanmıyorum.tüketici haklarına başvurup telefonumun para iadesini istedim henüz yollamadım şikayeti göndersem alalirmym sonuç almam uzun süreceği için telefonu da kullanamıyorum zor olucak alamazsam bide boşa zaman kaybı yardmcı olursanz sevnrm..:(
Cevap: Benden habersiz telefon değişimi
Aynısını yollayacak alt sürümü yollayamaz.Tüketici hakem heyetine başvur.Öncesinde de ilgili firmaya kabul etmediğinizi bildirin.Aynı telefonun yenisini veya paranızı talep edin.
Cevap: Benden habersiz telefon değişimi
arayıp bildirdim ama yapacakları bişey olmadığını istemediğim takdirde eski bozuk telefnu yollicaklarnı söylediler benim telefonum piyasada yokmuş o yüzden başka bir telefon yollamışlar açmış olmam sorun olur mu ama kullanmıyorum sonuçta telefoncum bana başka secngm olmadgnı soledgı ıçn açmştm öle bakınmştm ozllklerne filan telefnu iade hakkm oldgnu ve düşük model oldgnu ogrenınce kapattm daha da açmadım.