2006 yılından olan kredi kartı borcumun durumu ne olabilir?
Benim kredi kartımdan dolayı 4000 TL'ye yakın bir borcum oluştu ve bu borcumu 2006 yılında ilgili avukatla görüşerek yapılandırarak 18 ay taksitlendirmiştim. Fakat bu yapılandırmaya rağmen işlerimin ters gitmesi nedeniyle 4 taksidini ödedikten sonra geri kalan taksitleri ödeyemedim. Bu süre içerisinde işim gereği şehir değitirmek zorunda kaldım. Kendi maddi durumumu ancak toparlayabildim. Fakat bu borumu hiçbir şekilde de unutmuş değildim ve birazda tipik borçlu psikolojisi ile bu borçla yüzleşmektende çekindim sanırım. Şimdi bu borcumu da ödeyerek rahtlamak istiyorum. Yalnız bugüne kadar geçen sürede bana hiçbir şekilde ne bir ihbar ne de başka resmi bir yazı gelmedi. Bununla birlikte tabikide icrada gelmedi. Ben şimdi bu durumda neler yapabilirim? Borcumun durumu ne olmuştur acaba? Teşekkür ederim.
Cevap: 2006 yılından olan kredi kartı borcumun durumu ne olabilir?
Boçlu olduğunuz bankayı arayıp dosyanızın hala aynı avukatta olup olmadığını ve nasıl ulaşabileceğinizi öğrenin.Avukatı arayıp defaten ödemeniz halinde ne kadara kapanacağını,taksit yaptıklarında ne kadar olacağını vs.öğrenip bir teklif sunun.Umarım halledersiniz zira eski borçlara çok fazla indirim yapılabiliyor.