-
Ayağım alçıda!
Merhabalar,
nisan celp döneminde yedek subay adayı olarak sınava girdim ve şu an resmen askerim. 12 nisanda birliğime teslim olacağım ama ayağım kırıldı ve şu an alçıda. bundan sonraki süreçte neler olablir bilgilerinizi istiyorum. en çok merak ettiğim konu; hava değişimi hakkım var mı acemi birliğinde ve varsa bundan nasıl yararlanabilirim? Bir de bu konuyla ilgili askeriyenin bir yönetmeliği varsa bunun linkini bana verebilecek olan var mı acaba?
teşekkürler
-
Cevap: ayağım alçıda!
Bağlı bulunduğunuz askerlik şubesine veya askeri hastaneye başvurun.Tabiki durumunuza çare bulurlar.Öyle almazlar askere.
-
askere almaya aldılar çünkü test ve mülakat merkezine gittim ve doktor kontrolünden geçtim. orda birliğine teslim olduktan sonra doktora gidersin dediler. dolayısıyla benim birliğe teslim olmadan bulunduğum ildeki askerlik şubesinden hastaneye sevk almam mümkün görünmüyor. daha önce benzeri sorunlar yaşayanlar bunu söyledi. ben birliğe teslim olacağım orası kesin, merak ettiğim ondan sonra neler olabileceği.
-
Tamam o zaman birliğe teslim olduktan sonra,hava değişimi alırsın iyleşene kadar.Geçmiş olsun.
-
Cevap: Ayağım alçıda!
ilgilendiğiniz için saolun. bakalım gidip görecez nolacağını