Cevap: ..: Dava Başlamadan Görüşme :.
hayır yok asgari ücretle calısıyorum. borcum cok ama ailemin durumu iyi aslında nakten iyi degil ev vs var bana yardımları suanda imkansız borc var cunku bu yuzden baroya basvuramıyorum
Peki sizin istediğiniz şartlar neydi de size gelen şartlar ne yazılmış?
maddi olarak hicbir sey vermicem esime cunku % 99 kusurlu kendisi. bunu cok iyi biliyor bu konuda hak talep edemeyecegi icin işin çekişmeli olmasına zaten razı oLmaz.
cocugun 10 gun bende kalması 20 gun kendisinde kalmasını istiyorum hepsi bu.
ve dava masraflarının kendisi tarafından karsılanması gereklidir.
dedigim gibi hem kusurlu veya yuksek kusurlu degilim hemde bosanmayı istemiyorum ama aradaki rezillikler herseyden soguttu. bitsede gitsek modundayım
Alıntı:
Bordom rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle Herkse Selamlar.
8 Temmuzda Davamız Var Anlaşmalı Olarak Boşanıcaz.
Tebligat elime Ulaştı Benim İstediğim Şartların Tamamen Farklı Şekilleri Yazılmış.
Eşimin Avukatı Yeni Bir Protokol Yapar Dava Dosyasına Koruz Demiş.
Bu Olabilirmi?
2- Şuanda Eşimle Ayrı Şehirlerdeyiz Çocuğumde Eşimde.
Ailesi İlede Aramız Çok Kötü.
Ben Telefonlada Eşime Ulaşamıyorum.
Çocuğu Görmeye Gitsem Rezillik Çıkacak.
Bu Durumda Davada Yokken Ortada Ben Nasıl Çocuğu Görebilicem.
Polislerle Gitme İhtimalim Varmı?
Kanunen Ne Yapabilirim..
Şimdiden İlginiz İçin Teşekkürler.
Arkadaşlar konuyla ilgili yardımda bulunabilecek kimse yokmu acaba?
Alıntı:
maddi olarak hicbir sey vermicem esime cunku % 99 kusurlu kendisi. bunu cok iyi biliyor bu konuda hak talep edemeyecegi icin işin çekişmeli olmasına zaten razı oLmaz.
cocugun 10 gun bende kalması 20 gun kendisinde kalmasını istiyorum hepsi bu.
ve dava masraflarının kendisi tarafından karsılanması gereklidir.
dedigim gibi hem kusurlu veya yuksek kusurlu degilim hemde bosanmayı istemiyorum ama aradaki rezillikler herseyden soguttu. bitsede gitsek modundayım
Sayın bordom size "Peki sizin istediğiniz şartlar neydi de size gelen şartlar ne yazılmış? " diye sormuştum ama siz cevap olarak sadece kendi şartlarınızı ve kendinizin kusursuzluğunuzu ve eşinizin kusurluluğundan bahsetmişsiniz.
Eşinizin avukatı anlaşma protokolüne sizin kabul etmediğiniz neyi yazmış buna cevap vermemişsiniz. O sebeple de sorunuza cevap vermedim. Cevaplarsanız bu konuda yanıt verebilirim.
Çocuğunuzunu görme konusunda eşinize ulaşamıyorsunuz ama avukatına ulaşıyorsunuz. Avukatı ile bunu görüşün. Eşinize ulaşamadığınızı ve çocuğunuzu görmek istediğinizi, mahkeme öncesi tatsızlık yaşanmaması için sizi aradım diyebilirsiniz. Avukat bu konuda size olumlu mu olumsuz mu diyecek ona göre karar verirsiniz.
konustugumuz protokole göre
taraflar birbirinden nafaka,tazminat istemeyecek.
çocuk için istenen nafaka miktarı var bunu kabul ettim.
çocugun görus gunlerini belirledik beraber (bununla ilgili hicbir ibare yok)
dava masraflarının davacı tarafından kabul edilecegini konustuk sartlar buydu
bunların tam tersi olmus.
avukat olumsuz konusursa ne olacak.
Alıntı:
konustugumuz protokole göre
taraflar birbirinden nafaka,tazminat istemeyecek.
çocuk için istenen nafaka miktarı var bunu kabul ettim.
çocugun görus gunlerini belirledik beraber (bununla ilgili hicbir ibare yok)
dava masraflarının davacı tarafından kabul edilecegini konustuk sartlar buydu
bunların tam tersi olmus.
avukat olumsuz konusursa ne olacak.
Eşinizin avukatı sizin belirttiğiniz şartların aksini yazmışsa, şartları kabul etmezsiniz. Davanız çekişmeli boşanma davasına döneceğe benziyor. Bu sebeple kendinize avukat tutmanızı tavsiye ederim.
Çocukla görüş günleri konusunda birşey yazılmaması da çekişmeli boşanma davası olacağının bir göstergesi.
Bir an evvel avukat tutup, karşı avukatla avukatınızın irtibata geçmesini sağlayın. Belki anlaşma sağlanır. Sağlanmazsa da, boşanmak istiyorsanız karşı boşanma davası açabilirsiniz. İstemiyorsanız açmazsınız. Bunun haricinde de çocuğunuzla şahsi münasebet tesisi konusunda tedbir talep edin.
Siz karşı avukatla görüşmüşsünüz. Yeni protokol bakalım dava dosyasına konulacak mı? Karşı avukat eşinizin talimatına göre hareket eder. Eşiniz sizin taleplerinizi kabul etmediği için size boşanma davası açmış olabilir.
şahsi münasebet tesisi konusunda tedbir talep edin. demişssiniz bunun icin davamı acmam gerekicem peki. birde benim maddi durumumu belirttim yukarıda barodan avukat isteme sansım varmı