Cevap: açılan konuları silme.
Açtığınız konuları silemezsin.Onlar artık kamunun hizmetine sunulmuş durumda, bütünlük kaybolamaz.
Fakat isim ve şahıslar ,yer adlarını sildirmek söz konusu olabilir.Yani olay özelden genele çekilebilir.
Alıntı:
sonuncuyaka rumuzlu üyeden alıntı
Açtığınız konuları silemezsin.Onlar artık kamunun hizmetine sunulmuş durumda, bütünlük kaybolamaz.
Fakat isim ve şahıslar ,yer adlarını sildirmek söz konusu olabilir.Yani olay özelden genele çekilebilir.
Nasıl olacak o? teşekkür ederim..yapabilirsem yapayım.
kamunun hizmetine mal olmus o ne biçim saçmalık.. hukuk sitesine bak sen hukuksuzluk almış başını gidiyor... saçma sapan şeyler...
Sitemize üye olurken neden saçmalık olarak gelmedi bu durum size?
Dün doğru olan bugün saçmalık diye değerlendirmek ne kadar doğru?
Üye olduğunuz sitenin kuralı bu, beğenseniz de, beğenmeseniz de....
Forumun yöneticileri akşam mesai bitiminde tek tek bütün konuları silip parlatıyor üyelere gerek kalmıyor.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sitemize üye olurken neden saçmalık olarak gelmedi bu durum size?
Dün doğru olan bugün saçmalık diye değerlendirmek ne kadar doğru?
Üye olduğunuz sitenin kuralı bu, beğenseniz de, beğenmeseniz de....
Erdoğan Üstad,
Ben bir backdoor buldum. Mesajı düzenle deyip içeriğe farklı şeyler yazabiliyorum.:DD
Böylece içerik silinmiş oluyor..
Dikkatinize...
Alıntı:
Ali Çöldemli rumuzlu üyeden alıntı
kamunun hizmetine mal olmus o ne biçim saçmalık.. hukuk sitesine bak sen hukuksuzluk almış başını gidiyor... saçma sapan şeyler...
Şu konuşma tarzına bak. Bir de hukukçu olacak ileride. İbret olsun yazınız burada kalsın. Bundan 3-5 sene sonra saygısız yazını kaldırmak için başvurduğunuzda görüşürüz.
Alıntı:
Atilda09 rumuzlu üyeden alıntı
Erdoğan Üstad,
Ben bir backdoor buldum. Mesajı düzenle deyip içeriğe farklı şeyler yazabiliyorum.:DD
Böylece içerik silinmiş oluyor..
Dikkatinize...
Peki mesela 1 gün sonra da aynısını yapabiliyor musunuz?