Hesap hackledim dava edildim
biliyorum ama 17 yaşındayım ve hevestir ya 17 e basmadan önce bi olay ve int dolaşırken metin2 oyunu gördüm indirdim çok güzel bi oyunda ve oynamaya başladım ve bagımllısı olmuştum pc den kalkamıyordum ve sonra internetten metin2 hack şifre çalma yazdım ve araştırdım ve en sonunda bi mail buldum bir yerde şifresi yayınlanmıştı sanırım mailin için de bir sürü şifreler vardı bi nevi keylogger fud sanırım ve bende heves ya girdim artık içine tüm pclerin bilgisayarlarına baktım ve en sonunda bi tane metin2 buldum ve yüksek lwl di 78 lwl di ve heves ya itemlerini soydum ve oyundan kıcık aldıgım birisine küfür ettim salagım ya neyse hakaret küfür ettim ve sonra 1 2 gün geçti daha artık vicdan azabımı ne tekrar maile girdim adamın şifresini ögrendim hesabına girdim ondan aldıgım tüm itemleri geri iade ettim
ve çok çok özür diledim ve bana özür dileme dedi seni mahkemeye verdim de de ben kulak asmadım zaten ve o zaman dır hiç o maile girdigim yok ve hackleme olaylarını falan kökten bıraktım
ya çok pişmanım
maileme metin2.org sitesinden mail gelerek dava açılmıştır şehir dışına çıkmayınız mahkeme günü size bildirilecektir diye mesaj geldi
lütfen burda ne gibi bi ceza uygulanacak yardımlarınızı bekliyorum valla
1 kere oldu o da benim şansıma adamlar neler yapmıyor ...
Cevap: online metin2 hesabını hackledim dava edildim
Şikayet ederlerse ilk suçun ise sabıkasız isen yaşın nedeniyle para cezası alabilirsin ve ertelenebilir. İleride karşına çıkabilir bir daha yapma...
Cevap: online metin2 hesabını hackledim dava edildim
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Şikayet ederlerse ilk suçun ise sabıkasız isen yaşın nedeniyle para cezası alabilirsin ve ertelenebilir. İleride karşına çıkabilir bir daha yapma...
yani bu mesajı yaınladınız ya çok çok tşekkürler ilk suçun ve sabıkam da yok bana gelen mailde 5 ile 15 yıl arası yazıyordu
ve para cezası olursa ne kdr olur çün kü aldıgım itemleri geri iade ettim ve bi daha yapmamak üzere bıraktım o işleri
Cevap: Hesap hackledim dava edildim
Savunmanızın avukatınız tarafından yapılması lehinize olacaktır. Suçu kabul ettiğiniz göz önünde tutulursa, lehinize olan hükümlerden yararlanmanız talep edilebilir. Forum kurallara uyunuz.
ailemin haberi yok bilmiyorum nasıl olcak şuan net bi cevap almış deilim yorumlarnınız içi çok tşklr ama para cezası alırsam ne kdr alırım hapis cezası alırsam ne kdr yatarım
Alacağınız ceza tecil edilme ihtimali yüksek olduğundan miktarı önemli değil.
çok teşekkürler konuya bakıyorsunu tecil derken hapis cezasımı :(
Tecil erteleme demek sevgili kardeşim, cezanız tecil edilirse 5 yıl suç işlemediğiniz takdirde silinir.
Öyle şeylere kafan çalışıyorda güzel kardeşim,az da şu yazım kurallarına çalışsa ya.Bence fena olmaz.Çok berbat anlatımın var ve yazım kurallarına hiç uymamıssın.
Size maili gönderen site yada site ismi uzantısında bir mail adresimi ? Size maili gönderen kim ki ? Size diyemezki şehir dışına ayrılmayın diye .. Bence korkutma amaçlı