Tehditle imzalatılan senet
merhaba ben size tehdit ve zoorla imzalatılan senedin icraya verilmesi ile ilgili olarak sorma istediklerim bulun maktadır . Tarafıma zorla ve tehdit ile açık senet izmalattırlmak suretiyle ve senet atrihini benim o tarihde başka bi şehirde olmam dolayısıyla ve konuyu cumhuriyet savcılığına şikayet dilekçesi vermek suretiyle tehdit ve zorla senet izmalatma diye ancak şikayet ettiğim kişi tarafından değilde başka bir kişi tarafından el yazıları farklı oalrak 52000 tutuarında doldurularak icraya verildim benim size sormak isteiğim
bu senedin hükmü nedir ?
ayrıca tarafıma bu tutarda verilen bir para söz onusu değildir ve senet düznleme tarihi sahte oalrak atılmışdır.
menfi tespit davası ile cumhuriyet savcılığına yaptığım şikayet birbirni ne derece bağlar
sonuçta ben bu senedin ödemesini nasıl iptal ettirebilirim
yanlız sizden tek ricam konunun aicliyeti dolayısyla avukat yöneticilerden bir an önce yardım etmesini, istiyorum
Cevap: tehidt iel imzalatılan senet
Kimse yokmu soruyu cevaplayacakk rica ediyorum.
Savcılık şikayetiniz ne durumda, şikayetçi olduğunuz şahıs ifade vermiş mi?
Tehditle ve zorla imzaladığınız sabit olursa senet kimde olursa olsun ödemek zorunda kalmazsınız.
özür dilerim hitab konusunda yanlışlık yaptığım için savcılık soruşturması şuan lehime ancak aleyhime olması için tanıkları yıldırmak istiyorlar yalan beyanda bulunmalarıda cabası tabii benim delillerim sağlam ve şahtlerimde
sayın hukuki net yöneticileri sizden bir konu hakkındaa bilgi almak istiyorum. Ben yukarıdaki konu ile ilgili olarak İcra HUkuk Mahkemesine itiraz ettm. ve mahkeme açıldı şimdi kafama takılan bir soru var acaba ben mal beyanında bulunacakmıyım yardımcı olursanız sevinirim..
İtiraz edince mal beyanında bulunmak gerekmiyor, itirazınız red edilirse üç gün içinde bulunmanız gerekir. Kabul edilirse gerekmez.