Evime zorla girip darp etti
Daha önce evlenme teklifini reddettiğim bir şahıs ben evden tam çıkarken evime zorla girip beni tehdit etti,boğazımı sıkıp öldürmeye teşebbüs etti boğuşma sırasında suratım çizildi.Ona farkettirmeden ailemi aradım komşularım evime geldi onun panik yaptığı biranda elinden kurtulup çıktım.Evimden çıkarken gören görgü tanıkları var.Şu anda kendisine dava açtım.Ama eve benim çağırdığımı iddia ediyor.Böyle bir dava nasıl sonuçlanır?mahkemeye kadar sabredemeyeceğim.Canımı sıkmaya devam ediyor.Hapis cezası alabilirmi?:(
Cevap: Evime zorla girip darp etti
Lütfen yardımcı olun.Olumlu yada olumsuz bir yanıt verin.
Öncelikle geçmiş olsun,
Şahsın ceza alması, somut olayın kanıtlanması ile ilintilidir. Ceza yargılamasında somut olayın değiştirilmeden masaya yatırılması gerekmektedir. Avukat temin edecek maddi imkanınız bulunmuyorsa mahkemeden veyahut bulunduğunuz il Baro Başkanlığı'ndan avukat talep edebilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Evden çıktığını gören kişiler var.İçeriden benim sesimi duyup geldiler zaten.Darp edildiğime dair adli raporum var.Psikolojimin bozulduğunu gösteren psikiyatrı raporum var.Birde daha önceleri de tehdit ediyordu.Sadece 'aklını başına al'diye bir mesajı var.bunlar işime yarar mı?
Evde olduğunu gösteren parmak izleri var.Parmak izlerinden zorla içeri girdiği belli oluyormuş Polisler öyle söyledi.