Turkcell yanıltıcı mesaj geldi
Merhaba,
15.03.2010 tarihinde turkcell hattıma 150 kontor yükledim gncturkcell tarifesi kullanıyorum, indirimli konuşma süresi 1 ay fakat 15 gün oldu aşağıdaki msj lar geldi,
Mesaj 1 : genctarifeli! tüm turkcellilerle indirimli konusman bugün sona erdi yeniden 150 ve ustü kontor yükle indirimli konusmaya devam et.
Mesaj 2 : indirimin bugün bitti. Hemen kntr yüklegelecek onay msjından sonra tüm genctarifelilerle indirimli konus ve yurticinde her yone 1sms 1 kntr olarak msjlas.
Mesaj 3 : genctarifeli! ister hemen 150 ve uzeri kontor yükle, msn 31 gün daha bedava kullan;ister msn yaz 7777 e gönder, haftada 7 kontore msnden mesajlasmaya devam et!
Normalde bu smsler paket bitiminde geliyor fakat 15 gün oldu bu smsler geldi müşteri hizmetlerini aradım bu smslerin gelmemesi lazım dediler ayın 15 şinde kontor yüklemişsiniz ve sistemde yanlışlık olmuş olabilir dediler. Ben ilk başta paket süresinin dolduğunu düşünerek bugün 150 kontor yüklicektim yanlışlıkla sonra aklıma geldi daha yüklüyeli 15 gün oldu diye eğer yükleseydim turkcell beni yanıltmış olacaktı ve 150 kontor boşuna yüklemiş olacaktım.
2 Ay önce yine sms paket süreniz bitti diye sms gelmişti o zaman yenilemiştim paketi.
Bu konu hakkında ne yapabilirim smsler duruyor şikayetci olabilirmiyim sonuç olarak ne olur sonuçta yanıltma var az daha yüklüyordum.
Cevap: Turkcell yanıltıcı mesaj geldi
Sanayi ve Ticaret bakanlığına şikayet et.Kimbilir kaç kişiye yeniden yükleme yaptırdılar.Yükleyenler de tüketici hakem heyetine başvurup yüklemelerini geri alsın.