Dolandırılma Sonucu Tehdit ve Yaralama
:'(:'(Yaklasik 2 ay önce internette bir ilani incelerken biriyle tanistim ve call center nedir diye sormak icin ondan sonra bu kisi ile görusmeye basladim Antalya'ya cagirdi yüz yüze görüsmek icin gittim sonra benimde safligimdan yararlandi bursaya geldi 3 hafta bunu ben agirladim otel masrafini filan ofis tuttuk vergi levhasi aldim bilgisayar masa sandalye vs. ofis icin gereken herseyi yaptim ayrica ben bunlara 4000 euro ve 2000 euro sonra 800 tl ve 1000 tl para verdim sadece isbatlaya bilecegim 1900 tl otel faturasi ve birde 1000 tl digerlerini elden verdim bunlari akilli olan birisi yapmaz yada piskolejisi iyi olan birisi isimden ve esimden ayrildim niyetim kendi isimi kurmak ve yuvami toparlamak elemanlar alindi bunlar egitim verdiler ve beni sirket sahibi olarak tanitmadi ve bende süpheler basladi 18/03/2010 tarihinde bu kisiye bende para kalmadi biraz bana destek olun dedim biz para destegi vermiyoruz dedi ve bana bagirmaya basladi bende neden bagiriyorsun abi dedim masaya vurup ne halin varsa gör dedi ve gitmek istedi bende o anda koptum kendimi kaybettim mutfaktan bicagi aldim bu kisinin bogazina dayamisim beni bitirdiniz filan sözler söyledim sonra bicagi elimden alirken birbirimizi yaraladik sonra bu kisi polisi aradi sonra bana polis gelmeden gidelim dedi bende o kisinin benden baskalarini dolandiris olacagini düsündüm ve kacmasina izin vermemek icin kapiyi kilitledim sonra polis geldi bende kapiyi actim polis karakolunda korkutmak maksadiyla bicagi bogazina dayadim kapiyi kilitledim diye ifade vermisim beni onun arkadasi polis karakolunda telefonda tehdit etti sonraki günlerde benden para ver davadan vaz geceriz dedi simdi benim halim ne olur savci telefon görüsmelerini cikarttirimi istesem benim halim ne olur
daha önce sabikam yok
acil yardim ediniz lütfen
:'( :'( yaklasik 2 ay önce internette bir ilani incelerken biriyle tanistim ve call center nedir diye sormak icin ondan sonra bu kisi ile görusmeye basladim antalyaya cagirdi yüz yüze görüsmek icin gittim sonra benimde safligimdan yararlandi bursaya geldi 3 hafta bunu ben agirladim otel masrafini filan ofis tuttuk vergi levhasi aldim bilgisayar masa sandalye vs. ofis icin gereken herseyi yaptim ayrica ben bunlara 4000 euro ve 2000 euro sonra 800 tl ve 1000 tl para verdim sadece isbatlaya bilecegim 1900 tl otel faturasi ve birde 1000 tl digerlerini elden verdim bunlari akilli olan birisi yapmaz yada piskolejisi iyi olan birisi isimden ve esimden ayrildim niyetim kendi isimi kurmak ve yuvami toparlamak elemanlar alindi bunlar egitim verdiler ve beni sirket sahibi olarak tanitmadi ve bende süpheler basladi 18/03/2010 tarihinde bu kisiye bende para kalmadi biraz bana destek olun dedim biz para destegi vermiyoruz dedi ve bana bagirmaya basladi bende neden bagiriyorsun abi dedim masaya vurup ne halin varsa gör dedi ve gitmek istedi bende o anda koptum kendimi kaybettim mutfaktan bicagi aldim bu kisinin bogazina dayamisim beni bitirdiniz filan sözler söyledim sonra bicagi elimden alirken birbirimizi yaraladik sonra bu kisi polisi aradi sonra bana polis gelmeden gidelim dedi bende o kisinin benden baskalarini dolandiris olacagini düsündüm ve kacmasina izin vermemek icin kapiyi kilitledim sonra polis geldi bende kapiyi actim polis karakolunda korkutmak maksadiyla bicagi bogazina dayadim kapiyi kilitledim diye ifade vermisim beni onun arkadasi polis karakolunda telefonda tehdit etti sonraki günlerde benden para ver davadan vaz geceriz dedi simdi benim halim ne olur savci telefon görüsmelerini cikarttirimi istesem benim halim ne olur
not: avukat tutacak param kalmadi birde hic sabikam yok
lütfen bana acil yardim edin
:'(:'(
yaklasik 2 ay önce internette bir ilani incelerken biriyle tanistim ve call center nedir diye sormak icin ondan sonra bu kisi ile görusmeye basladim antalyaya cagirdi yüz yüze görüsmek icin gittim sonra benimde safligimdan yararlandi bursaya geldi 3 hafta bunu ben agirladim otel masrafini filan ofis tuttuk vergi levhasi aldim bilgisayar masa sandalye vs. ofis icin gereken herseyi yaptim ayrica ben bunlara 4000 euro ve 2000 euro sonra 800 tl ve 1000 tl para verdim sadece isbatlaya bilecegim 1900 tl otel faturasi ve birde 1000 tl digerlerini elden verdim bunlari akilli olan birisi yapmaz yada piskolejisi iyi olan birisi isimden ve esimden ayrildim niyetim kendi isimi kurmak ve yuvami toparlamak elemanlar alindi bunlar egitim verdiler ve beni sirket sahibi olarak tanitmadi ve bende süpheler basladi 18/03/2010 tarihinde bu kisiye bende para kalmadi biraz bana destek olun dedim biz para destegi vermiyoruz dedi ve bana bagirmaya basladi bende neden bagiriyorsun abi dedim masaya vurup ne halin varsa gör dedi ve gitmek istedi bende o anda koptum kendimi kaybettim mutfaktan bicagi aldim bu kisinin bogazina dayamisim beni bitirdiniz filan sözler söyledim sonra bicagi elimden alirken birbirimizi yaraladik sonra bu kisi polisi aradi sonra bana polis gelmeden gidelim dedi bende o kisinin benden baskalarini dolandiris olacagini düsündüm ve kacmasina izin vermemek icin kapiyi kilitledim sonra polis geldi bende kapiyi actim polis karakolunda korkutmak maksadiyla bicagi bogazina dayadim kapiyi kilitledim diye ifade vermisim beni onun arkadasi polis karakolunda telefonda tehdit etti sonraki günlerde benden para ver davadan vaz geceriz dedi simdi benim halim ne olur savci telefon görüsmelerini cikarttirimi istesem benim halim ne olur
not:avukata verecek param bile yok birde hic sabikam yok
Yönetim Notu: https://www.hukuki.net/forumdisplay.p...D-Ve-Duyurular
Konu içeriğini yazım kurallarına göre düzeltmemeniz halinde sorunuz yanıtlanmayacağı gibi, konu tekrarı halinde üyeliğiniz sonlandırılacaktır.
Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.