Cevap: Bilişim Suçları Hakkında
Kargoyu teslim alan ev arkadaşının kardeşi üzerinde işlem yapılacaktır.Kanımca dosyanın süphelisi bu şahıs gözüküyor.Bu şahısın evinizde kaldığını da ifadenizde belirtmişseniz.Bu şahısa da satın alınan ürünün ne şekilde kendisine teslim edildiği de sorulduğunda gerçek ortaya çıkacaktır.Ortamın öğrenci evi olması ,arkadaşının kardeşinin bu işi yapabilmesi imkanı , sırf hattın üzerine olması durumu bu eylemi senin yaptığını göstermez.Senin bilgisayarından yapılması bile senin bu işi yaptığını göstermez.
Öncelikle yorum yaptığınız için teşekkürler.
Zaten ilk isim o kişi olduğu için onun üzerinden gidilmesi lazım ve o kişinin ifadesini almadan benim ifademe başvurmaları garip sadece, ama hat benim adıma olduğundan dolayı sanırım.
İmza ve yazı örneklerimi ve laptop ımı gönül rahatlığıyla verdim, çünkü hiç bir şekilde bu olayla bu tip şeylerle alakam yok. o Şahıs kendisi sipariş vermiş kendisi teslim almış, ama hat benim adıma işte.
umarım adalet yerini bulur.
Merak ettiğim ben titiz birisiyim ve bu tip şeyler sonuçta hayatımda ilk kez emniyete gitmek vs. canımı çok sıktı ve sürecin nasıl olacağı, benim nasıl şüpheli vasfından çıkacağım... zaten saatler vs. ler günler incelense 09:00 18:00 arası sürekli okulda olduğum, vs. hersey çıkar ortaya o dönemle ilgili.
Emniyete teslim ettiğim laptop ve babamın bilgisayarını nasıl ve ne zmana teslim alabilirim. Emniyet bunu bana bildirirmi teslim alabilirisiniz şeklinde ne kadar sürer ankarada.
eğer bana bir kargo gelecek diye senin adına alsaydı ürünü. çok dikkatli olmak lazım. tekrar geçmiş olsun
selamlar sadece bilgi olsun diyerek bilgisayarımı teslim aldığımı belirtmek istedim.
Raporu da gördüm herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı tabiki beklediğim gibi çünkü birşey yapmadım.
şimdi ne olacak? Savcılıkta ifademi alacakmı ? şüpheliliğim ne zaman ortadan kalkacak, ve en önemlisi ben memuriyete başvuracaktım bu durum şu an engelmi ?
şimdiden cevaplar için çok teşekkürler.