Adaleti anlamakta zorluk çekiyorum
Bana boşanma davası açan eşimin ailesi hakkında gelişen olaylardan sebeb ilk savcılık suç duyurumu 12,05,2009 tarihinde yaptım silahlı ölüm tehditi.Hakaret.Darp.Sinkaflı küfür sebebiyle.Bana dün iddianame geldi ek takipsizlik kararı verilmiş.Ben davacı iken davalı olmuşum enişteside davacı sıfatı almış guya ana avrta kufur etmişim.Bana t.c.k.nın.125.Maddesi gereğince kamu davası açılmış.Daha sonraki gelişen olaylardan sebeb 5 kez daha suç duyurum var acaba onlardada davacı iken davalımı olucam?????:):) Ek takipsizlik kararına ağır cezaya itiraz etsem faydası olurmu?? Herkese teşekkürler.
Cevap: Adaleti anlamakta zorluk çekiyorum
Savcılıkların takipsizlik kararına karşı en yakın ağır ceza mahkemesi başkanlığına 15 gün içerisinde itiraz edilebilmektedir. Ancak ben bugüne kadar itiraz edip de takipsizlik kararını kaldırtabileni ne gördüm ne de duydum. (Sincan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olayı hariç)
Cevap: Adaleti anlamakta zorluk çekiyorum
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Savcılıkların takipsizlik kararına karşı en yakın ağır ceza mahkemesi başkanlığına 15 gün içerisinde itiraz edilebilmektedir. Ancak ben bugüne kadar itiraz edip de takipsizlik kararını kaldırtabileni ne gördüm ne de duydum. (Sincan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olayı hariç)
Peki sayın hakkarili davacı iken nasıl davalı olabiliyorum???