Çalınan cep telefonumu nereden geri alacağım
Herkese merhabalar.Yaklaşık 5 ay önce cep telefonum çalınmıştı.1 ay önce mahkeme kağıdı geldi sanığın bulunmasıyla ilgili.Dün mahkemem vardı.Gittim ifade verdim.Sanık İzmir'de oturuyormuş.Cep telefonu çalan kişi belli yani.O şahısmış.Bu durumda telefonda ondan alınmıştır muhtemelen,öyle düşünüyorum.Sanık belli olduğuna göre telefonda o şahıstan alınmıştır.Neyse,şikayetçi olmadığımı belirttim.Hakim,telefon size geri iade edildi mi? diye sordu.Hayır dedim.Sonra şikayetçi olmadığım için artık mahkeme ile işim kalmadı.Sadece sanığın 04.05.2010 tarihinde ifadesi alınacak.Kafama takılan şu:Artık mahkeme ile işim kalmadığına göre,sanık belli olup telefon onda olmadığına göre,ben telefonuma nasıl ulaşacağım?,bir yere başvurmam mı gerekiyor?nasıl haberim olacak telefonumdan?
bilgilendirseniz sevinirim
not:Bir tanıdıktan öğrendiğime göre,onunda başına aynı durum gelmiş,telefonunu adliyeden almış,duyduğuma göre bulunan telefonlar adliyede bekletiliyormuş.Yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Çalınan cep telefonumu nereden geri alacağım
eger ki karşı taraf telefonu satmadıysa büyük ihtimalle alırsınız. Mahkemenin olduğu kaleme gidip sormanızda yarar var...
Adli emanete teslim etmiş olabilirler.
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Adli emanete teslim etmiş olabilirler.
hmm..söylediğiniz iyi oldu araştırayım teşekkürler