Kredi kartı borcumu ödeyemiyorum buyuzden aileme haciz gelir mi ?
Arkadaşlar bu aralar iş bulup çalışamadığım için yaklaşık 10bin ytl lik kredi kartımın asgari ödemelerini yapamadım kartlarım kapandı ben şu anda ailemin evinde kalmaktayım extreler ailemin evine gelmekde
Benim üzerime herhangi bir taşınmaz yada bir mal yok fatura vs bile yok sadece ailemin yanında yaşıyorum ama gerekirse onlara dert olmasın diye başka yerede giderim , öğrenmek istediğim ödeyemediğim durumda benim borcum aileme dönermi ailemden alabilirlermi çünkü onlarında ödeyecek durumları yok ailemin evine haciz falan gelebilirmi
yoksa borcumdan tamamen ben mi sorumluyum bu sorun nedeniyle artık bunalıma girdim bana gelsinler ama ailemle oturduğum için aileme haciz falan gelirse mahfolurum
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu durum nasıl işler
Teşekkürler
Cevap: Kredi kartı borcumu ödeyemiyorum buyuzden aileme haciz gelir mi ?
Adresi orası olarak göstermişsen ,hacze gelirler.
Cevap: Kredi kartı borcumu ödeyemiyorum buyuzden aileme haciz gelir mi ?
peki bu 10bin ytl yi taksitlendirmek istesem acaba nasıl bir taksitlendirme yapılmakda kaça bölünüyor bu konuda nereden bilgi bulabilirim
bankayı aradığımda tamamen ödememe durumunda taksit yapılıyor deniyor yani son raddine kadar taksit yapmıyorlar benim taksit yaptırabilmek için ille icra kısmına kadarmı beklemem gerek örneğin geçen ay son ödememi yaptım ama artık ödeyemeye bilirim bu durumda hemen taksitlendirme yapılmıyormu
taksitlendirme yapan arkadaşlar varsa bu kaç taksit olmakda acaba takriben durum başıma gelmeden karşılaşacağım ödemeleri bilmek istiyorum o nedenle