Merhabalar ıcralık kart borclarını avukatlık oldugu halde SURE OLARAKDA 1 YILA YAKIN ZAMAN OLDU ICRALIK OLALI anapara artı sadece temerrude dustugum tarıhe kadar kı borcla nasıl odeyebılırım bankalar yada avukatlar buna yanasırmı
Printable View
Merhabalar ıcralık kart borclarını avukatlık oldugu halde SURE OLARAKDA 1 YILA YAKIN ZAMAN OLDU ICRALIK OLALI anapara artı sadece temerrude dustugum tarıhe kadar kı borcla nasıl odeyebılırım bankalar yada avukatlar buna yanasırmı
Siz teklif edin belki yanaşırlar.
Böyle bir şey mümkün olamaz,dosyalarınız için takip başlatılmış,masraflar eklenmiş,üstelik vekalet ücreti eklenmiş,avukatlar cebinden mi karşılayacak yaptıkları masrafları?niye bu işi yapıyorlar öyleyse sevabına mı:)
ama ben sadece avukatlık masrafı ve temerrud faızını odemeyım dıyorum yoksa mahkeme masraflarını elbet odeyecem bırde su konu var eger bu 5915 yıne cıkarsa 2010 da o zaman temerrıde dustugum tarıhtekı borcu pesın odeyecem dersem yınede avukatlık masrafı vs.olacakmı kanunu tam anlamadım ısın gercegı
Yasal avukatlık ücretini ödemek zorundasınız. Faiz ise genel olarak yasa veya banka ile anlaşma ile düşürülebilir, ortadan kaldırılabilir.
Ekmeği fırından alırken sadece unun parasını vermek istiyorum diyemediğimize , dolmuşa mazot parası vereyim beni götür diyemiyeceğimize göre , avukata sen para alma eski haliyle ödüyeyim diyemezsiniz. Bankalar faizlerde indirim yapıyor bunuda avukatlar ödemede zaten uyguluyor.