Görev yaptırmamak için direnme ( Görevli memura mukavemet )
öncelikle herkeze hayırlı akşamlar
bugun görevim bitmek üzereyken arkadaşımın bir vatandaşa gbt yapmak için kimliğini istedi sahıs ben esnafım herkez beni tanır ne kimliği vercem gibisinden tartışma çıkardı çevresindeki akrabalarıda olay yerine gilip sahısı götürmek istedi olay büyüdü benim gözüm morardı dudağım patladı sahsında yüzünde darp izleri var yarın katı raporu almaya gideceğim meslekte yeni olduğum için o kişiye ne ceza verilir çok merak ediyorum eğer ceza az verilcekse benim çektiğim bu sıkıntının hiçbir anlamı olmuyor neden bir hiç uğruna kendi canımı ortaya atıyorum bunu çok merak ediyorum saat 02.00 oldu ben hala uyuyamadım hem gözümün ağrısından hemde bu gözle yarın nasıl görev yapacağım düşüncesinden bana yardımcı olursanız sevinirim hayırlı geceler
Cevap: Görev yaptırmamak için direnme ( Görevli memura mukavemet )
mutlaka ceza alır ama ertelenir muhtemelen, kati rapor da kac gün alırsan mah sonund
egm den her gun için 530 lira aalırsın takip et
bugün katı raporu aldım sol gözüm dudak ve kulak arkasındaki darplar için ama rapor vermedi yada verdiyse benim mi haberim yok ?
çok teşekur ederim ilgilendiğiniz için
Polisleri sewmem ama yinede yazim.Şuan ki sosyal sistem we üst yetkililerin polis dewlet anlayışı mewcut olduğundan o kişiye ceza werdirirsin merak etme.Hükmün açıklanmasını geri bırakır sabıkası yoksa tabi.Meslek zor geliyorsa bırakacaksın hemşerim.Kimse kimseye zorla yaptırmıyor o işi.Paranızı alıyorsunuz.Her işin stresi war.
Sayın Adanaman'a katılıyorum. Malesef görevini kötüye kullanan meslektaşlarınız yüzünden sizler de arada kaynıyorsunuz. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. keseri hep kendi tarafınıza yontmayacaksınız. Geçmiş olsun. Bir de; eğer orda size mukavemette(?) bulunan tek başına olsaydı da, siz bir kaç kişi olsaydınız ne yapacaktınız. Adama neler isnat edcektiniz ve adam kendini nasıl savunacaktı. Şimdi yargıla kendini! Geçmiş olsun