Aile birleşimi - mahkemeyi kaybettim ama eşim hamileymiş
Sahte evlilik diyerek 18 aydir ugrastiriyorlar 1 haftalik vizeyle berline mahkemeye gittim 7 yil öncesinden 1 soru sordular esimle kac defa bulusmusum diye cevap ayni olmayinca hakim ret etti zaten yabanci düsmani oldugu yabancilar polisinden gelen bayanla birbirlerine göz kirpmalarindan belliydi.herneyse mahkemeden sonra tr.ye döndüm ve esimde geldi burda hamile oldugunu ögrendik simdi ne yapmamiz gerekli itiraz ettigimiz mahkemeye gerek kaldimi acaba?
acaba itiraz ettigimiz mahkeme oberlandsgerichtmi ve tahminen ne kadar sürüyor
Cevap: Aile birleşimi - mahkemeyi kaybettim ama eşim hamileymiş
almanyadaki mahkemelerin iş yükünü ve kanunlarını kim bilebilir ki? bunu almanya da danışmanız gerekiyor kanaatindeyim
Eşinizle akrabalığınız ya da eşinizle aranızda çok büyük yaş fark yahut size ait bir adli sicil kaydi gibi olumsuz bir durum var mı?
Beyefendi çok büyük bir konuda yardım istiyorsunuz... Daha ne zaman evlendiniz, ne yaptınız, ne zaman konsolosluga başvurdunuz, konsolosluktan ilk red ne zaman geldi, red sebebi belirttiler mi, bir daha basvurdunuz mu ...
Hiçbir ön bilgi yok, küreden mi bakalım durumunuza?
sonuncusu 2005 yili olmak üzere 2 defa almanyadan sinirdisi edildim ve alman savciliginin inanmadan kapattiklari bir tane anzeige var.eylül 2008 de alman kiz arkadasim elaziga gelerek evlendik ve subat 2009 da 6200 euro ödeyerek almanyaya giris yasagimi kaldirdim dil sinavindan 93 puan aldim ama nisan ayinda bana sahte evlilikten dolayi ret verildi daha sonra mahkemeye basvurduk .19-01-2010 da esim mahkemeye girmis esimin beni sevdigine inanmislar ama bendende bunu duymak icin 10-02-2010 da tekrar mahkeme günü verdiler ve banada 1 haftalik vize.hicbir sebep olmadan aynen yabancilar polisinin dedigi sekilde mahkemeyi kaybettim.ben vizemin gününü gecirmeden tr.ye döndüm ve benden 1 hafta sonra esim geldi ve hamile oldugunu ögrendik. acaba esimin hamileligi sahte evlilik süphesini ortadan kaldirirmi cünkü esimin elinde cok agir depressiyon raporu var. avukatim esime en fazla 1,5 yil sürer banada 3-6 arasi sürer diyor babalik testi falan
Beyefendi, yabancı düşmanı hakim, yabancılar daıresındekı memur göz kırpmış da, konsolosluktan red verdiler de vs diye konuya girdiniz, 2 kere sınırdışı edilmişsiniz.
Eşinizin yapacagı dogum sonrasında cocugun sizden oldugunu ispat ederseniz o zaman işiniz kolaylaşabilir. Ama şu haliyle işiniz zor.Dogacak çocuk bile sizin Almanya vizesi almanıza yetmeyebilir. Neden ve nasıl sınırdışı edildiğinize bağlı. İşiniz çoook zor kadim üye... Vize alabilmek için dogum yapan o kadar çok çift var ki...
Alıntı:
Fischer rumuzlu üyeden alıntı
Beyefendi, yabancı düşmanı hakim, yabancılar daıresındekı memur göz kırpmış da, konsolosluktan red verdiler de vs diye konuya girdiniz, 2 kere sınırdışı edilmişsiniz.
Eşinizin yapacagı dogum sonrasında cocugun sizden oldugunu ispat ederseniz o zaman işiniz kolaylaşabilir. Ama şu haliyle işiniz zor.Dogacak çocuk bile sizin Almanya vizesi almanıza yetmeyebilir. Neden ve nasıl sınırdışı edildiğinize bağlı. İşiniz çoook zor kadim üye... Vize alabilmek için dogum yapan o kadar çok çift var ki...
Sen ne diyorsun ya yani biz bu cocugu almanya icinmi yaptik ya bu kadarmi seviyesiz bir insansin