-
Adam Yaralama
İyi akşamlar.
Erkek arkadaşım 2 ay önce adam yaralamaktan mahkemeye çıktı. Mahkemede para cezası ve hapis cezası 2 yıldan 6 aya kadar düştü. Daha önce sabıkası bulunmadığı için de 5 yıl denetimli serbest bırakıldı.
Ancak dün gece olaylar şöyle gelişti.
Amcasının oğluyla arasında gerginlik vardı. Dün gece o şahıs alkol alarak tehtid mesajları atmaya başladı.
" Seni öldürücem" " seni kesicem" ve daha.
Daha sonra eve gelip yukarıya küfür ederek bağırmaya. " O.ç. in aşşağıya" ve devamı.
Arkadaşımı durduramadık eline demir bi çubuk alıp dışarı fırladı daha ayakkabılarını giyerken o şahıs yukarı merdivenlere çıktı. Erkek arkadaşım koluna demir çubukla vurdu boğuşma olduktan sonra merdivenlerden yuvarlanırken o şahıs kafasını bebek arabasına çarpıp kafası yarıldı. aşağıda biraz boğuşma olduktan sonra kaçıp karakola şilayetçi olmaya gitmiş.
Mesajları Herşeyi olduğu gibi anlattık alkollu olduğunu herşeyi. Ama çocuk hastaneden 1 aylık rapor aldı. Çocuk geldiğinde alkollüydü. psikolojisi bozuk kendine zarar veriyor bunlarıda polisler gördü.
Arkadaşım ne kadar ceza alır. 5 yıl denetimli serbest kalmıştı ama 2 ay geçmeden tekrar mahkemelik olduk yardımcı olur musunuz ?
Şimdi ne yapmamız gerekiyor ?
-
Cevap: Adam Yaralama
Kaç Gündür Girip Bakıyorum Acaba Bi ileti var mı diye. Yardım edebilecek kimse yok mu sadece bilgi almak istiyoruz ne kadar ceza alır diye yada ne yapabiliriz
-
Cevap: Adam Yaralama
Kavgada demir çubuğu kullandı ise en az iki yıl hapis ile yargılanır. Karşı taraf alkollü bir şekilde önce mesaj atmış sonra kapıya dayanmış. Bu durumlar haksız tahrik nedeni sayılır ve cezası 1/4 den 3/4 e kadar indirilebilir. Önceki cezası da buna eklenir.
Dosyayı görmeden kaba bir tahmin yaptım. Bir avukat tutarak dosyanızı inceletirseniz bizim burada vereceğimiz bilgilerden daha net bir cevap alabilirsiniz. Geçmiş olsun.