Çocukla Kişisel Münasebetin Kaldırılması
Ben 6 ay önce eşimden şiddet ve aldatma oldugu için tek celsede anlaşmalı boşandım. Ayrıca kendısinin psikolojik sorunları da vardı. 2 yaşında bir oğlum var. Velayeti bende. Çok sorumsuz, çocuğuna ilgisiz bir babaydı. Ayrıca evliyken 14 yasındaki bir kızı alıkoydu. Kızın ailesi sonradan şikayetini geri aldı. Bir kere karakolluk olduk ve kendi ailesi de şikayetçi oldu fakat sonradan gidip şikayetlerimizi geri aldık. bulunduğu ilin arasıra gazinosuna gıdıp oranın sahibinin şöförlüğünü yapıyor ve o adamın pis işleriyle de uğraşıyor. Evliyken yine evli bir kadınla görüşüyor ve o kadının eşi eski eşime dava açıyor. Bayağı vukuatı olan biri. Son 1 haftadır sürekli beni arıyor. Çocuğu 1aylığına almak istiyor, fakat ben güvenemiyorum kendisine. Açıkçası psikolojisi bozuk birine çocuğumu emanet etmek istemiyorum. Bu defa polis zoruyla alırım diyor. En son konuşmamızda barışmak istedığini barışmadığım takdirde beni öldüreceğini söyledi. Ailemi de öldürecekmiş. Çocuğu kullanarak beni korkutuyor sizce neyapmalıyım? Avukat tutamam maddi durumum yok. Savcılıga şikayette bulunsam mı? haklarım neler? açıkçası ben çocuğu tamamen görüştürmekten men etmek istiyorum. Ben şimdi şikayette bulunsam serbest bırakacaklar. Çünkü daha önce bıçak darbesi yedim o zaman yeni boşanmıştık, karakolda hemen serbest bıraktılar. Can güvenliğim tehlikede. Ne yapmam gerekiyor? bir çıkış yolu olmalı elbet.
Editör : Lütfen imla kurallarına uyun ve özenli yazın ki ne dediğiniz anlaşılsın.
Cevap: Çocukla Kişisel Münasebetin Kaldırılması
Bir panik halinde yazdığınız, site kurallarına aykırı davranarak "acil yardım başlığı" ve düzeltildiğini gördüğüm imla hatalarından da belli. Her konuda sakin olacaksınız, sakin davranacaksınız.
Eşinizin bu tehditlerini savcılığa suç duyurusunda bulunmalı, çocukla şahsi münasebetin engellenmesi veya sınırlandırılması için dava açmalısınız.
Cevap: Çocukla Kişisel Münasebetin Kaldırılması
Haklısınız.uyarınız için teşekkürederim.yazım ve imla kurallarımda daha özen gösterecegim....