ceylin01 rumuzlu üyeden alıntı
merhaba ben 23 yaşında iki çocuk annesi bir bayanım 2009 haziran ayında eşimin ailesinin evime gelerek çıkardıgı tartışma yüzünden çocuklarımı alarak ailemin yanına gelmek zorunda kaldım ama 1 2 gün kalıp geri dönecegimi biliyordu ve ertesi gün evime gttgmde evi bomboş buldum evdeki tüm eşyaları bana ait olanlarda dahil satmş dger bana ait özel eşyaları da kendi ailesının evine götürmüş ve ben bu olaydan sonra şddtli geçmszlkten boşanma davası açtım bu arada çocklar benım yanımdaydı buarada süreklı arayıp çocklarını özledgını söyluyordu bnde ona güvenerek çockları verdim geri getrmesi şartyla(çocuklar ise şuan biri 4 biri 3 erkek) ve o zaman ben küçük ogluma süt veryordum hala geri getrmedi çocklarımı ve ilk duruşmaya gelmedi hakim geçici velayeti bana verdi ve gdp icra yoluyla çocklarımı aldım zorla..daha sonra ikinci durşmaya da gelmedi üçüncü duruşmaya geldi av. tutmş ve benden çocklarımı almak için ugraşıyor ve ben çocklarımdan ayrlmak istemyrm mahkemeye onu aldttgımı söylemş eşimin üzerine olan tlf hattını kullanıyordum bunda msjlşmalar oldgunu söylüyor bundan bişey çıkarmı msjlşmalar olsa dahi çocklarımı benden alabilirmi ve bana tazmnt artı mahkeme masrflarını ödetebilirmi yada kusurlu kabul edilip actgm dava red edilirmi yardmcı olursanız sevinirm..