İş Bankası Sigorta Poliçemi Vermiyor
Anadolu Hayat Emeklilik Kredi kartı İşsizlik Sigortalarımı ödemedi Şimdi Mahkemeye gideceğim Poliçemi verin diyorum alamıyorum
İşin tuhafı önce poliçemi iptal ettiğimi idda ettiler extrelerden ıspatlayınca özür dileriz teknik hata dediler. sonra asıl ödeme yapacak olan Genworth denen yabancı firma poliçeyle alakasız şekilde beni 70 gün bekletti sonrada tek satır yazıyla red ediyoruz diye yazı yazdı gönderdi
Şimdi 3 maymunu oynuyorlar Poliçelerimi istiyorum Mahkemeye gideceğim VERMİYORLAR
İş Bankası :Poliçeyi yapan şubeye gittim bulamıyoruz dediler hatta yok dediler. Genel müdürlüğe yazdım cevap vermediler
Anadolu Emeklilik: İş bankasında diyor (Parasını aldığı poliçeyi vermiyor YOKMUŞ!!!)
Genworth : İş bankasında diyor (Ödemediği poliçe kendisinde YOKMUŞ!!!)
Sigorta yı yaparken söyledikleri 30 günden sonra ödenecek, ama yapan ayrı, başvurduğumuz ayrı, red eden ayrı
Velhasıl Tezgahı iyi kurmuşlar BİRİ TUTTU! BİRİ PİŞİRDİ! BİRİ YEDİ!.
3 tane firma var birbirlerine atıp duruyorlar
Cevap: İş Bankası Sigorta Poliçemi Vermiyor
Siz sözleşmeyi kimle imzalamış iseniz sorumlu olan sizin muhatabınız olan odur.Bu sözleşmenin bir örneği de işin başında size verilmiş olmalıydı.Yani sizde bir nüshası olmalı.
Ödeme yaptığınız dekontlar ekstreler delilinizdir.
Benim görüşüm tüketici sıfatıyla Tüketici hakem heyetine başvurmanız.Oradan gelecek cevaba göre hareket etmeniz.Daha öncesindede sanayi ve ticaret bakanlığına ,dilekçe ile şikayetçi olmanız.Olayımızda tüketiciye bir hizmet satılmıştır.
Cevap: İş Bankası Sigorta Poliçemi Vermiyor
BUNLARIN VERECEK POLİÇELERİ YOK
Elimde Poliçem yok, internet sayfasında 2 satır yazı var. Poliçesiz Sigorta yapılabilir mi Acaba?
Ben bu 3 Şirketten hangisine dava açacağım?
20 gündür poliçemi isteme isteklerim şikayetvar a şikayetimle cevaplandı
İş Bankası : Genel Müdürlük bana yazı gönderdi Poliçeden bahsetmiyor internet sayfasında tek sayfa açıklama yeri varmış onu söylüyor yazıları şu
"Değerli müşterimiz,
Öncelikle Bankamız ürün ve hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Bankamızca satışı gerçekleştirilen Kredi Kartı Destek Sigortası (İşsizlik Sigortası) ile ilgili olarak müşterilerimize poliçe takip numarası bildirilmekte ve detaylı sigorta bilgisi için Kredi Kartı Destek Sigortası Bilgilendirme Formu teslim edilmektedir. Bilgilendirme Formuna ekte yer verilmiştir. Poliçe takip numarası bilgisine Bankamız İnternet Şubesinde Sigorta menüsü altında Kredi Kartı Destek Sigortası adımından ulaşılabilmektedir." Orada tek sayfa genel yazı var, birde link koymuşlar çalışmıyor.:k
Anadolu Emeklilik: Yine İş bankasında diyor (Ama bu sefer poliçe falan demiyorlar yeni bir işlem olduğu için sadece dekontmu ne varmış onu al diyorlar, pek birşey anlamadım telefonda:k bilgi verdiler)
Genworth : Beni aramadılar. ( Anadolu emeklilik yetkilisi aradığında sizinle görüşen ça... isimli şahıstan bilgi aldık dedi, Ama benimle Genworth ta konuşan şahıs isminin ibr... olduğunu iddaa ediyordu!!!:alala )
Karşımda 3 tane dev firma var, bul karayı al parayı gibi oldu bu iş, Don kişot değilim:DD, birine dava açıp kazansam muhatap ben değilim öbürü:alala diyecek benim bütün masrafım boşa gidecek baştan başlıyacam, Hangisine dava açmam lazım acaba?