Boşanma sürecinde şahitler.
Eşimle boşanma davamız etmektedir ilk 2 celsemiz görüldü, 3 .celsemizde ise şahitler dinlenecek fakat eşimin şahitlerinden birisi beni darp eden ve hakkında şikayetçi olduğum ,basit yaralanmalı rapor aldığım bir olay soncucu mahkemlik olduğum kişinin eşidir,dier şahitleride askerden yeni gelmiş halasının oğlu ile halasıdır.Yani bu kişiler benim evime gelmiş bir çay içmiş kişiler deildir büyük ihtimallle makemede yalan söliceklerdir. Bu durumda ne yapmam gereklidir, şimdidem teşekkür ederim.
Cevap: Boşanma sürecinde şahitler.
Alıntı:
tayfun28 rumuzlu üyeden alıntı
Eşimle boşanma davamız etmektedir ilk 2 celsemiz görüldü, 3 .celsemizde ise şahitler dinlenecek fakat eşimin şahitlerinden birisi beni darp eden ve hakkında şikayetçi olduğum ,basit yaralanmalı rapor aldığım bir olay soncucu mahkemlik olduğum kişinin eşidir,dier şahitleride askerden yeni gelmiş halasının oğlu ile halasıdır.Yani bu kişiler benim evime gelmiş bir çay içmiş kişiler deildir büyük ihtimallle makemede yalan söliceklerdir. Bu durumda ne yapmam gereklidir, şimdidem teşekkür ederim.
Yalan söylerlerse sizde yalan söyledikleri konularda karşı şahit çıkartın.
Cevap: Boşanma sürecinde şahitler.
Tanıkların Tarafsız olmadıklarını.Bir tanığın eşi ile husumetinin olduğunu ,bu nedenle hınçla hareket edip yansız olmadığını delilleriyle bildir.
Diğer tanığın ise olay zamanı askerde olduğu ,olayın geçtiği zaman orada olmadığı.Bu nedenle ifadelerin gerçeği yansıtmadığı şeklinde.
Bu nedenle dosyayı inceleyen Hakim diğer delillerin örtüşmesi halinde bu tanıkların ifadesine değer verebilecektir.Takdir edecektir.