Eşim yarın bana oğlumu teslim etmiycek imiş akşam 17,00 dan sonra ne yapabilirim nereye başvurabilirim saygılar herkese
Printable View
Eşim yarın bana oğlumu teslim etmiycek imiş akşam 17,00 dan sonra ne yapabilirim nereye başvurabilirim saygılar herkese
Gerekçesi neymiş,neden teslim etmeyecekmiş.
Size çocuğunuzu vermeyeceğini telefonla arayarak mı iletti yoksa mesajla mı?
İcra marifetiyle......
Anneler ,Babalar
Anneanneler,Babaanneler
Üvey anneler,öz anneler........
Arasında en muhteşem varlık ,İnsan
Bir çocuk ,daha hayatın başında
Sırat köprüsünden geçmeye zorlanan bir çocuk
Ruh aleminin derinliklerinde
Açılan yaraların belli belirsizliği ile
Anne ve Babanın çekişmelerinin........
Biricik Tutsağı çocuk........
Hüzünlü ,gözlerinle nemlenmiş göz pınarların.......
Kavga ve çatışma değil ,senin dünyan......
Sevgi için vardın sen
Kollarından seni tutan bir haciz memuru mu olmalıydı.
Bu günlerin olmasa da yarınların ........
Ucsuz bucaksız sevginin elinden tutsun ki
Dünlerin borcunu ödesinler sana.........
İcra marifeti ile alabilirsiniz dedim ama bence önce 10 yaşında oğlunuzla okula gidip konuşun derim. Oğlunuza annesinin görüştürmem kararını anlatın. Kanuni yoldan yani icra çıkartarak bana gelebilirsin diye söyleyin. Oğlunuza sorun. Yine size gelmek istediğini, sizinle görüşmek, sizinle olmak istediğini, icra ile bile olsa gelmek istediğini söylerse icra çıkartın. Ama önce oğlunuzu konudan dolayı bilgilendirin. Aksi takdirde oğlunuza olay farklı anlatılabilir.
abla zaten çocuk herşeyi anlıyor herşeyin farkında geçen hastalandı doktora götürdüm tesadüf pedegogta vardı çıktık hala annem babam ayrılmıycak gözüyle bakıyor imiş canım oğlum doktor sordu siz açıkca söylemedinizmi ayrılcaz veya ayrılmıycaz diye bende hayır dedım mahkemenenin uzmanlarına bile söyledi babamda kalmak istiyorum diye ama beyfendiler babadan maddi destek alınarak tedbir velayetinin annede kalması diye rapor verdiler ezilen kadın gözüyle bakıyorlar böyle bir şey varmı ya 6 kez soruşturma dosyası açılan 3 kez iddianeme hazırlık dosyası işlemi yapılan insanların evinde benim oğlum kalıyor annesi bu işi bir an önce bitirmeye çalışıyor ama şahit bile bulamıyor beni bugün avukatı aradı buluşalım diye bende şartımı söyliycem