Boşanma,çocuklar,nafaka,tazminat yani hepsi...
15 senedir evliyim.Ve maalesef 2 çocuğum dışında bu evliliğimin hiç güzel tarafını göremedim.Eşimin ailesi korkunç bağnaz ve eşim üzerindedede oldukça etkilililer. Ayrıca eşimin ciddi boyutlarda içki problemi var. Alkollü araç kullanmaktan ehliyeti bile şuan geçersiz. Ayrıca Gece hayatı yüzünden sürekli problem yaşıyoruz. Eşimin beni aldattığını çok iyi biliyorum. Hatta 2 sene kadar önce tuttuğu eve kadar buldum ve onları evde yakaladım.Tabi o kadar tecrübesizdimki polis vs yoktu yanımda, sadece aile büyüğüm ile gitmiştim. Sonra araya girenler vs. derken çocuklarım için tekrar barışmaya karar verdim. Ancak hala değişen birşey yok, gece hayatı devam eden,içip içip gece yarıları naralar atarak eve gelen, çocuklarımın utandığı ve korktuğu bu adamla artık evli kalmak istemiyorum. Bu arada evlendim ve hiç çalışmadım, sanırım bu boşanma konusundaki korkumda bundan kaynaklanıyor.Eşim babasının işinde çalışıyor, dolayısıyla asgari ücretli gözüküyor, ama mercedes marka arabası kendi üztüne ve oturduğumuz ev. Lütfen bana yardımcı olun artık bu işkencenin bitmesini istiyorum. Ne yapmalıyom, bana, çacuklara yetecek kadar nafaka verilebilirmi? evden pay alabilirmiyim. Boşanma davasını nasıl açmalıyım.İlginize şimdiden teşekkür ederim.