Babam vefat etti ne yapmalıyız?
Babam 4 ay önce vefat etti, biraz varlıklı biriydi 6 kız 2 erkek 8 kardeşiz, 5 kız evli biri 18'den küçük, erkek kardeşim vasisi benim özürlü yüzde elli babamın üzerine kayıtlı araç arsa ev var, annemin veya kendi üzerime almak istiyorum ama 4 aydır halledemedik, veraset davası var yakında aile mahkemesi var ne demek neden uzun sürdü nereye başvurmalıyım acele cevap lütfen....
Cevap: Babam vefat etti ne yapmalıyız?
Alıntı:
yaşar sarı rumuzlu üyeden alıntı
Babam 4 ay önce vefat etti, biraz varlıklı biriydi 6 kız 2 erkek 8 kardeşiz, 5 kız evli biri 18'den küçük, erkek kardeşim vasisi benim özürlü yüzde elli babamın üzerine kayıtlı araç arsa ev var, annemin veya kendi üzerime almak istiyorum ama 4 aydır halledemedik, veraset davası var yakında aile mahkemesi var ne demek neden uzun sürdü nereye başvurmalıyım acele cevap lütfen....
sesimi duyan yok mu...?
Cevap: Babam vefat etti ne yapmalıyız?
"...yüzde elli babamın üzerine kayıtlı araç arsa ev var, annemin veya kendi üzerime almak istiyorum ama 4 aydır halledemedik," ifadesinden; diğer varislerin de var olan haklarını, nasıl üstünüze geçirebileceğinizi anlayamadıklarından cevap verememişlerdir.
İyi günler...