Bekar biriyim. İkametgah adresim kütükte doğduğum yer. Ben büyükşehirde kirada oturuyorum. Borcumdan dolayı memlekette icra işlemi başlatırlar mı? Benim üzerime kayıtlı bir mal mülk yok.
Teşekkürler
Printable View
Bekar biriyim. İkametgah adresim kütükte doğduğum yer. Ben büyükşehirde kirada oturuyorum. Borcumdan dolayı memlekette icra işlemi başlatırlar mı? Benim üzerime kayıtlı bir mal mülk yok.
Teşekkürler
Bekar demek kar'ı olmayan zararı olan adam demek, bi de borcun var hepten zarardasın. Memlekette bir şeyin yoksa ne yapsınlar.
ailemin eşyalarına haciz ya da yaptırım koymazlar degil mi ? ben 4 senedir dışardayım. bankaya verdigim adres ailemin adresi degil. ama nüfusta ailemin evinde gözüküyorum. teşekkürler
Nüfusta nerede gözüküyorsanız oraya işlem yapılır.Ayrıca kendi verdiğiniz adrese de işlem yapılır.Hatta vermediğin ama alacaklı tarafın avukatları aracılığıyla belirledikleri adreslerine de işlem yapılır.Borcu öde aileni uğraştırma derim kolay gelsin.
olsa verecegim ama yok.. yok olunca nasıl vereyim. olmayanı yaratmak benim işim mi. peki ikametgahımı nüfustan baska yere aldırsam yine ailemin yanına gelirler mi.
ikametgahın başka yerde olursa ailenin evine işlem de yapsalar baban icraya giderek bu adam benden ayrı oturuyor işte ikametgahı,bu eşyalar benimdir derse aileni kurtarmış olursun.