Toplam 3 dosya bulunuyor
Trafik Kazası Gecirdim Hava Yastıgı Acılmadı
12.03.2010 Tarihinde Önümdeki araç Işık İhlali Yapması Sonucunda Kaza Yaptım Kazanın Şiddetinden Dolayı Kafamı Cama Vurdum Aracın Ön Kısmı İçeri Girdi Ama Hava Yastıgı Acılmadı Emliyet Kemerim Takılı Olmasa ßelki Hayatta Yoktum Şimdi Aracım Albea 2006 Model Hava Yastıgı Acılmadı Diye Dava Acsam Ne Kazanabilirmiyim SizceDosya 894Dosya 895Dosya 896
Toplam 5 dosya bulunuyor
Trafik Kazası Gecirdim Hava Yastıgı Acılmadı
12.03.2010 Tarihinde Önümdeki Aracın ışık ihlali yapması sonucunda araca arkadan vurdum.Çarpma Sonucunda kafamı Cama Vurdum Emliyet Kemerim Takılıydı takılı olmasa sonucunu düşünemiyorum kazada hava yastıgı acılmadı sizce dava acsam ne kadar başarılı olabilirim aracım albea 2006 model
Cevap: Trafik Kazası Gecirdim Hava Yastıgı Acılmadı
Hava yastıgının açılmadıgın ispatlarsan tabi ki kazanırsın ( ;
Aracınızda büyük bir hasar gözükmüyor resimlerden.. Hava yastığının açılması için daha şiddetli bir darbe olması gerekmezmiydi ? Kazada suçlu taraf siz değilseniz, bu işin peşini bırakın..
Sitede başlattığım şahsi konularım tüm arama motorlarında gözükmekte ve bu durum benim için problem yaratmaktadır.. Tüm iltilerimmin ve başlattığım konuların bir an önce silinmesini rica ediyorum..
Evren ELÇİN