Cevap: Üyelik Hesabım Kapatıldı
Kızmışsınız, tepkinizi biraz sert şekilde dile getirmişsiniz,
oyun yöneticisi de kızmış tepkisini elindeki yönetici seçeneklerini kullanarak göstermiş.
Üyeliğiniz engellendiği için Türkiye de yasaklanmasını sağlayamazsınız ama, ücretli bir üyeliğiniz varsa, tepkinizi özel mesajlaşma yoluyla yukarıdaki şekilde dile getirdiyseniz site yönetimiyle iletişime geçerek üyeliğinizi açtırma şansınız var.
Öncelikle mesajınız için teşşekkür ederim
artık bunların egolarını tatmin etmelerini istemiyorum kaçtır hesabım kapatılıp kapatılıp açılıyor
size şöyle anlatayım K2Network bildiğim kadar türkiyede yasal ama bu oynadığım oyunun yasal olup olmadığı belli değil türkiyede 4 serveri var ve türkiyeden aylık 5 trilyon gibi büyük meblalı para kazandığını duydum yasal değilse bu kazandığı paranın vergisini türkiyeye vermiyordur buda ülkemiz için zarar
işte bana gelen mail den sonu
"Sayın Mustafa B,
Bu hesabı benden başka kimse acmıcak taki mahkemeden kayıt gelene kadar
mesajınız için teşekür ederiz.
Saygılarımla,
Mustafa D."
dipnot düşeyim savcılığa oynadığım oyunun yasal olup olmadığı ve ülkemizden kazandığı paranın vergisini verip vermediği hakkında başvurmuştum 1 ay önce eger kararda yasal olmadığı çıkarsa oyunun türkiyeye erişimini engelliyebilirmiyim
MalatyaStyle Arkadaşımın Dediği Gibi Oyun Adminleri Çok taraf Tutuyorlar Hep adminler hakl hep Hiç Oyuncu haklı Değil Oyunla İlgili Bi Sıkıntımız Oluyor Yazıyor yok Bzden kaynaklanmıyor Gibisnden uydurk laflar uydurak Bizi başlarından salıyorlar Ama ne Yaziki Adamına Göre çalışıyorlar Öncelikle nline Oyunlada Adminler Oynaması Yasak Olması Lazım Neden Çünkü kendi Üyelerine Öncelik tanıyolrar Şuan Oynadığımız Oyun Gibi Bu Onlina Oyun Adminlerin Hepis Bu Oyunu Oynuyorlar Sanili Olduğu Kişilere de Öncelik tanıyola Oyunda Çok Büyük Yasa dışı Bi Konu var Türkye vergi Verilmiyor Bu Oyun %85 türkiye serverinde oynuyor Ama Bi ri kalkıp Demiyorki Siz ağamsınız Paşamısını
Erdem Bilgir