2 yıllık sonrası 2 yıl tecil ve aöf
iyi günler benim başımdaki olayı anlatıp fikir almak istiyordum
ben 88liyim 2 yıllık myo bilg. bölümü bitirdim 2007 yılında mezun olup 2 yıl tecil ettirdim
bu senede aöf işletme hazırlık bölümünden başladım tecilim 2009 aralıkta bitiyormuş askerlik şubesini aradım öyle dediler ama eve herhangi bir evrak gelmedi bizim ilçenin celp dönemi mayıs ayındaymış
ve benim 3 sınıfa yani hazırlıktan ( askerlik tecil olmuyor hazırlıkta biliyorsunuz ) geçmem lazım ( tecil hakkı kazanmam için ) çünkü
annem babam boşanıyorlar annemin maaşı parası yok ben anneme bakıyorum şuanda ve biraz kart borcum falan var onları ödemem bu arada da aöf yi bitirmem gerek
şimdi benim niyetim bir iki ay kaçak dolaşıp hazırlık sınıfını geçip öğrenci belgemle 3. sınıfa geçtiğim için haberim yoktu desem askerliğimi tecil ederlermi
mayısta celp dönemi olan birisini ne zaman askere alırlar
bu bu sene değil ama geçen sene öss ye başvumuştum tecil hakkı buna tarz şeylerle kazanabilirmiyim veya annemle babamın boşanma davasının belgeleriyle gitsem falan
arkadaşlar bilenler yardım etsin zor durumdayım
Cevap: 2 yıllık sonrası 2 yıl tecil ve aöf
Cevap: 2 yıllık sonrası 2 yıl tecil ve aöf
valla ne yapıcam bilmiyorum ama dediğim gibi anne baba boşanıyor ve evde şuanda ben tek çalışıyor oluyorum kıyıda köşede de ne paramız var