Yetkisizlik karari sonucu
Ben kibrista biri ile tanismistim ve bana acenta oldugunu ucak bileti sattigini soyledi. bende ona musteri buluyordum. ama dolandirici cikti. sonra kibrista polisler onlar korudu sucu benim uzerime attilar. atlasjet turkiyede de bana dava acmis. sonra turkiyeye geldigimde internetten tanistigim biri pegasus hava yollarindan ucak bileti aldiigni ben ilk basta inanmadim. bana acenta olduguna dair belgeyi yolladi .ozaman inandim. ama 9 ay sonra anlasildi ki adam dolandirici imis. ben de o sirada bodrumda idim. orada hemen savcilga gidip . adamin ismi gokhan acardi . adam hakkinda sikayette bulundum. evime takipsizlik karari ciktigi geldi. sonra 3 hafta sonra polis geldi evime. ve ifademi aldilar.ben onlara bodrumda verdigim ifadeyi ve adamin acenta olduguna ait belgeyi gosterdim.
mahkeme istanbulda acilmis. ve baska kisiler internette ucuza ucak bileti satilir diye bile ilan vermisler.onlardan haberim bile yoktu.bugun savciliktan istemisler beni. yetkisizlik karari cikip. bulundugum yere gelmis. simdi ne olacak? acaba. yardimci olur musunuz. bana bu konu hakkinda. simdiden tsk ederim
Cevap: Yetkisizlik karari sonucu
yardim edebilecek biri yok mu bu konu icin?