Hesabımdan para çekilmiş, ne yapabilirim?
Öncelikle herkese iyi geceler...
Avukat arkadaşlardan ricam beni bilgilendirmeleri 1 ay kadar oldu bankadan bana ödenmesi için kredi kartı hesab özetim geldi ve aklım durdu. hesap özeti borcum. Tamamı 20.ooo TL'ye yakın şaşırdım yanlışlık vardır dıye bankaya gıttım ve bır aydır araştırma yapıyorum. Bu para benm bılgım dahılınde olmayan genpa ve kvk şirketlerınden çekılmış. Bu benı bayağı maffettı faız ustune faız olmasın dıye bır kısmını yatırdım. Banka hemen dilekçesini yazdı muşterımız kullanmamıştır diye ve araştımam sonucunda parayı bır sanal kumar sıtesınden benm bılgım olmadan genpa ve kvk dan cekıldığını gördum. Szden rıcam ben bu parayı alabılır mıyım? Sonrası ben maddı ve manevı dava açmak ıstıyorum, paranın cekıldığı sırketlere genpa kvk veya başka nerden çekıldıyse ben bu konuda ne yapabilirim? Sonrasın da davamı kazanır mıyım? Avukat ve bılgısı olan arkadaşlardan lutfen cevap beklıyorum. Saygılarımla.
Cevap: Hesabımdan para çekilmiş, ne yapabilirim?
lütfen acil yardım edin zaman geçtikçe tükeniyorum..
Alıntı:
selin3434 rumuzlu üyeden alıntı
lütfen acil yardım edin zaman geçtikçe tükeniyorum..
Merhaba bankaya harcama itirazı dilekçesi yazın paranızı geri alabilirsiniz %90 birde ekstrenizde bu harcamaların adı ne diye geçiyor onu belirtirseniz size daha iyi yardımcı olacağım ben bütün kumar sitelerinin hangi isimler altında para çektiklerini biliyorum siz ekstrenizde bu harcamaların hangi isimle geçtiğini yazın. Saygılarımla
selin hanım ben size mesaj attım aldınız mı