aceliksu rumuzlu üyeden alıntı
İlginiz için çok teşekkürler...
Mezun olmama yaklaşık iki sene olduğu için yürütmeyi durdurma kararı aldırmayı düşünmüyorum, ortalamam sınıf geçmem için yeterli ,
Dilekçemi aşadıdaki gibi editledim,
Sizce bu versiyonun şansı nedir?
Zira Avukat için bütçe ayırmam mümkün görünmüyor....
İSTANBUL İDÂRE MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA
DAVACI: Adı Soyadı Falan Mah. Filan Sok No:... Kadıköy İSTANBUL TC:xxxxxx
DAVALI: İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü
KONUSU: İstanbul Üniversitesi’nin ”Lojik Devre Tasarımı” adlı dersin telâfi sınavında tarafıma tevdî ettiği “100 tam puan üzerinden 45” notu verilmesi sureti ile tesis edilen işlemin İPTALİ istemidir.
TEBLİĞ TÂRİHİ : 4 Şubat 2010 Pazartesi
AÇIKLAMALAR :
A- Olaylar
1-) Öğrencisi bulunduğum İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde Prof. Dr. xxxxx tarafından, 2009 – 2010 akademik yılı, Güz yarıyılında verilen “Lojik Devre Tasarımı” dersinin telâfi sınavına 26 Ocak 2010 tarihinde girdim.
2-) İkisi soru kâğıdı ve üçü cevap kâğıdı olmak üzere toplamda beş adet kâğıdı gözetmene teslim ettim.
3-) 4 Şubat 2010 târihinde işbu sınavın notları öğrenci panosunda yayımlandı.
4-) Yayımlanan sonuçlarda geçer bir not olmayan “100 tam puan üzerinden 45” notu tarafıma verilmişti.
B- Îtiraz Nedenleri
1-) Yukarıda belirtilen zamanda gerçekleştirilen sınavda verdiğim kâğıtların değerlendirilmesinde hatâ yapıldığını düşünmekteyim.
HUKUKİ NEDENLER: Üniversite not ile ilgili yönetmelik vs. buraya yazınız.
D E L İ L L E R: Sınav kağıtları, sınav imza çizelgesi, her türlü kanuni delil.
S O N U Ç ve T A L E P : Yukarıda açıklanan nedenlerle ve mahkemenizin kendiliğinden belirleyeceği nedenlerle, itiraz konusu “Lojik Devre Tasarımı” telâfi sınav kâğıtlarımın yeniden değerlendirilerek 45 notu verilmesi sureti ile tesis edilen işlemin İPTALİNE karar verilmesi saygı ile arz ve talep olunur.10.03.2010
xxx xxxxxx