Eşyaları nasıl gönderebilirim
sayın hukuki net üyeleri boşanma davam red edildi 3 yıllık süre yi beklemeye başladım birçok kereler gelin eşyalarınızı götürün dememe rağmen gelip almadılar bende noterle ihbar çektim şimdi süre doldugelen giden yok daha küçük bir eve taşınacağım eşyalar üzerimdebir sorumluluğum varmı ben satmayı düşünüyorum satsam bir sorun olurmu
Cevap: Eşyaları nasıl gönderebilirim
Alıntı:
limonlusu rumuzlu üyeden alıntı
sayın hukuki net üyeleri boşanma davam red edildi 3 yıllık süre yi beklemeye başladım birçok kereler gelin eşyalarınızı götürün dememe rağmen gelip almadılar bende noterle ihbar çektim şimdi süre doldugelen giden yok daha küçük bir eve taşınacağım eşyalar üzerimdebir sorumluluğum varmı ben satmayı düşünüyorum satsam bir sorun olurmu
Aynı sorun bendede var avukatı ilk durşmada elbiselerini alamıyor dedi bende alabilir dedim tek şartla eniştesi gelemz dedim ihtar verdiler avukatı alsındedim hakım tamam dedi hala alcaklar 1 ay oldu
Tevdi mahalli tayini isteyip eşyaları oraya gönderebilirsiniz.
Ancak bence siz yeterince iyiniyet göstermişsiniz, ihtarname de çekmişsiniz. Ve sanırım ortak eşyalardan bahsediyorsunuz. Yani mal rejimi gereği yarısı üzerinde hak iddia edebileceğiniz eşyalardan.
Şu saatten sonra satabilirsiniz diye düşünüyorum.