Faturası Beyan Edilmeyen Mal Tespiti

Değerli İlgili Arkadaşlarım, 
              22.06.2009 tarihinde bir spor salonu işletmesi kurdum. İşletmemi kurar iken ihale yöntemi ile toplamda 23 Bin TL lik mal aldım. Ancak bu malların içinden 15 Bin YTL sini peşin ödedim. Bu peşin ödeme karşılığında fatura aldım. Geriye kalan 8 Bin TL lik parayı içeren mallara karşın firma sahibine senet verdim. Firma sahibide senetlere NAKTEN ibaresini kullanmış ve bizde cehaletimizden bunu anlayamadık. Şu anda senetleri ödememe karşın elimde bulunan faturasız mallarımı faturalandırmak istiyorum. Firma sahibi fatura kesmek istemiyor. KEsmek zorundasın dediğimizde ise o malları benim sattığımı ispatlayamazsınız diyerek fatura kesmeyi kabul etmiyor. Ben bu malları bu vatandaştan aldığımı nasıl ispatlayabilirim ? bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Lütfen bir arkadaş yardım etsin. işin içinden çıkamadım..

Cevap: Faturası Beyan Edilmeyen Mal Tespiti

Maliyeye şikayet edeceğinizi bildirin. Hala itiraz ediyorsa gerçekten şikayet ediniz.

Cevap: Faturası Beyan Edilmeyen Mal Tespiti

Alıntı:

selcukgulten rumuzlu üyeden alıntı

Maliyeye şikayet edeceğinizi bildirin. Hala itiraz ediyorsa gerçekten şikayet ediniz.

Çok Teşekkür Ederim... En azından Cevap vermişsiniz... Kısa Ve Öz Sonuç Maliyeye itiraz Etmek demek ki...İtiraz Ediyor zaten bu Kişi... Hatta Ben Senetlerimi MALEN değilde NAKTEN aldım sanada bu malları satmadım diyebilicek kadar art niyetli olduğunuda  anladık. saygılarımla.. İlgilenen ilgilenemeyen herkese sonsuz teşekkürler