Mahkeme tüm işlemlerin iptaline dedi ama
Saygıdeğer arkadaşlar daha önce de yazmıştım.Ama bu sefer yardım talebim başka.2008 yılında yüksek disiplin kurulu kararına uyularak kurumla ilişiğim kesildi.Ancak 2010 ocak ayında danıştayın bozma kararına uyularak hakkımda verilen disiplin cezası iptal edilerek göreve tekrar atandım.İdareye geriye dönük alamadığım maaşlarım hakkında talepte bulundum ama mahkeme kararında geriye dönük ibaresi olmadığı için ödeme yapmadılar.Bu şartlarda idare mahkemesine dava açtım.Sizce alamadığım maaşlarımı geri alabilirmiyim.Şu an görevdeyim ve hakkımda verilmiş bir disiplin cezası bulunmamaktadır.Şimdiden teşekkürler..
Cevap: Mahkeme tüm işlemlerin iptaline dedi ama...
İdare "Hukuka aykırı eylem ve işlemlerinden doğan zararı" tazmin etmek zorundadır.Merak etmeyin.Keyfinizden o kadar ay maaş almamazlık yapmadınız herhalde...
İyi günler...
Alıntı:
sakar rumuzlu üyeden alıntı
İdare "Hukuka aykırı eylem ve işlemlerinden doğan zararı" tazmin etmek zorundadır.Merak etmeyin.Keyfinizden o kadar ay maaş almamazlık yapmadınız herhalde...
İyi günler...
Cevabınız için teşekkürler
Dava dilekçenizde, yoksun kaldığınız mali ve özlük haklarınızın tarafınıza ödenmesini talep etmemişseniz, Mahkeme haliyle, bu yönde karar alamaz...
Yeni açtığınız davada talebiniz neydi ?
Alıntı:
Kantaroncu rumuzlu üyeden alıntı
Dava dilekçenizde, yoksun kaldığınız mali ve özlük haklarınızın tarafınıza ödenmesini talep etmemişseniz, Mahkeme haliyle, bu yönde karar alamaz...
Yeni açtığınız davada talebiniz neydi ?
Cevabınız için teşekkürler.Bizim talebimiz iptal ile ilgiliydi.