Tüketici kredisi kefaletim
Benim sorum eski eşimin kredisine kefaletimle ilgili;
2008 yılında eşim annemden 10.000 Tl borç aldı ve yıl sonuna doğru anneme para lazım oldu ve bulamadığı için bana kredi çektirip ödedi.ozamanlar evliydik aylık ödemeleri yapıyordu.Kendi borçları için 2009 yılında nisan ayı gibi 20.000.Tl kredi çekti ve kefili benim ve iki kredide şu an kanuni takipte ancak 2007 yılında benimde %5 ortağı olduğum şirketimiz adına aynı bankanın bir başka şubesinden ipotek ve kendi kefaleti karşılığında kredi kullandı.Bankanın 1. derece ipoteğinin olduğu bu evleri boşanma davası sonuçlanmadan bir arkadaşımıza satış yaptı ve üzerine kayıtlı olan gayrimenkulu kalmadı kalan ise bir başka banka adına ipotekli.Onun kanuni takipteki kredisi ve benim olan krediye kefaletiyle ilgili ticari kredi için hem şirket hemde kefaleti için imzalamış olduğu Genel Nakdi ve Gayrinakdi Kredi sözleşmesi sebebiyle benim ve kefaletimin olduğu kredilerde acaba ipotek kapsamında olurmu benim üzerime kayıtlı hiç birşey yok sadece %5 şirket hissem var birde birikmiş nafaka alacaklarım var ailemin yanında kalıyorum anneminse bir emekli maaşı var bana ne gibi bir zarar gelir
Cevap: Tüketici kredisi kefaletim
Merhaba
15 yıl önce şirkette bankacılar gelip bize kart yazmıştı bizde birbirimize kefil olmuştuk
şimdi unuttuk tabi ki, Benim kimlere kefil olduğumu?
Kimlerin benim kartlarıma kefil olduğunu?
15 sene boyunca limit arttı ama ne kadara kefilimdir?
Cevaplarınıza şimdiden çok teşekkür ederim
Saygılar
Cevap: Tüketici kredisi kefaletim
İlgili -ilgisiz banka ve kredi kartıyla ilgili her konuya yazdığınız gibi:
Kaymakamlığa başvurun!!!