Kusurlu eşe nafaka yada tazminat ödenir mi?
iyi akşamalar değerli hukuçu ve üye arakadaşlar benim boşanma davam devam ediyor bu ayın 25 de 5inci duruşmam olacak şu anakadar eşimin sosyal ve ekonomi dururmu yanlış adresten dolayı yapılamamıştı bu duruşmada hem ekonomi durum araştırılmış hemde şahitler dinlenecekler eşimin şahitleri en yakın iş arkadaşlarım ama arkadaşlarım ne eşimi tanırlar nede aile olarak bi olayımıza şahit olmamışlar ve olayımızda yoktur
1-eşim kusurlu bulunursada nafaka yada tazminat ödenirmi
2-eşim şahitlerin harçlrını yatırmamış şahitler bi sonraki duruşmaya yada başka şahit yazabilirmi
3-şahitler dinlendikten sonra mahkeme nekadar sürer
Cevap: Kusurlu eşe nafaka yada tazminat ödenir mi?
Eğer bu durumda şahitlik yaparlarsa savcılığa suç duyurusunda bulunun. Hiç birşey görmeyen şahitlik de yapamaz bence.
Alıntı:
erhan.1973 rumuzlu üyeden alıntı
Eğer bu durumda şahitlik yaparlarsa savcılığa suç duyurusunda bulunun. Hiç birşey görmeyen şahitlik de yapamaz bence.
şahitlerin vereceği ifade işime gelir çünkü şahitler benim arkadaşlarım bana yanlış yapmazlar artı şahitlerden biri ortak şahidimizdir yane aynı şahidi bende yazmışım
Alıntı:
usta_ rumuzlu üyeden alıntı
şahitlerin vereceği ifade işime gelir çünkü şahitler benim arkadaşlarım bana yanlış yapmazlar artı şahitlerden biri ortak şahidimizdir yane aynı şahidi bende yazmışım
Yani; " arkadaşlarımı-tanıklarımı- istediğim gibi yönlendiririm diyorsunuz sonra da hak hukuk adalet üzerine doğru kararlar verilmesini bekliyorsunuz..İlginç bir yorum..
Alıntı:
AV.FERDA AYDIN rumuzlu üyeden alıntı
Yani; " arkadaşlarımı-tanıklarımı- istediğim gibi yönlendiririm diyorsunuz sonra da hak hukuk adalet üzerine doğru kararlar verilmesini bekliyorsunuz..İlginç bir yorum..
işime gelir derken en azında benim madi durumu bilirler daha önceki iletilerimde borçlrımı kendisine yapılan tüp bebek tavilerinden dolayı yapılan borçlardan şahitlerin haberleri vardir işime gelen budur
Hiç kimseye atıf yapmadan bir görüşümü bildiriyorum; Yaşamak uğruna kimi zaman savunma mekanizmaları geliştiririz; Ego ve süper egolarımız arasında bir denge kurmaya çalışırız; Örnek mi? Yanlış yaparız ama bunu hep; "normal" leştirmeye çalışırız.. Bastırma, yüceltme, yansıtma -projeksiyon- her ne varsa ego'yu kurtarma adına bunları kullanırız.. En kötüsü de kişisel defektlerini gördüğümüz ama projeksiyon yaparak üzerine vardığımız kişileri; kendi kişiliğimizi yüceltme adına;- süblimasyon idi galiba psikoloji sözlüğündeki yeri- basamak olarak kullanarak aşağılağımız meselesi..