Banka için Tazminat Davası Açmak istiyorum
Merhabalar X Bankasına Kredi Kartı Borcum Vardı.
Taksitleri Ödüyordum Yalnız Sıkıntılı olarak ödeyebiliyordum.12 ay taksit 2009 yılının 9.ayında Başladı ve Ben Bu borcun 4 Taksitini Bu zamana kadar ara ara ödedim.Öğrendim ki Taksit Yapılan Karta İcra için işlem Başlatmışlar.
Yani 12 Taksitin 4 ünü Ödemişim Kalmış 8 Taksit Birazda Gecikmeli Olsa Onları da Bitecek Yani Bu Borç. Avukata Vermişler Şimdi Bir de Bu Borcun üzerine Borç Binecek ve Avukat Parası Falan çıkacak...
Bankalar Resmen Psikolojik Baskı Uyguluyorlar insanların Üzerine ve Psikolojim Bozuldu. Ben Bu Bankaya Karşı Onların Yaptıklarına Karşı Tazminat Davası Açmak istiyorum. Sizce Sonucu Ne olur.
Cevap: Banka için Tazminat Davası Açmak istiyorum
Sorunuza cevap geleceğini pek sanmıyorum zira bankaya tazminat davası açmak ayıp birşeymiş gibi görmezden geliniyor bu tür konular. Umarım yeterli seviyede açıklayıcı bir cevap veren çıkar sayın kırıntı.
Alıntı:
kirinti rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar X Bankasına Kredi Kartı Borcum Vardı.
Taksitleri Ödüyordum Yalnız Sıkıntılı olarak ödeyebiliyordum.12 ay taksit 2009 yılının 9.ayında Başladı ve Ben Bu borcun 4 Taksitini Bu zamana kadar ara ara ödedim.Öğrendim ki Taksit Yapılan Karta İcra için işlem Başlatmışlar.
Yani 12 Taksitin 4 ünü Ödemişim Kalmış 8 Taksit Birazda Gecikmeli Olsa Onları da Bitecek Yani Bu Borç. Avukata Vermişler Şimdi Bir de Bu Borcun üzerine Borç Binecek ve Avukat Parası Falan çıkacak...
Bankalar Resmen Psikolojik Baskı Uyguluyorlar insanların Üzerine ve Psikolojim Bozuldu. Ben Bu Bankaya Karşı Onların Yaptıklarına Karşı Tazminat Davası Açmak istiyorum. Sizce Sonucu Ne olur.
Sonucun ne olduğunu henüz göremedim fiiliyatta; Size ne zaman ödeme emri gönderildi tam olarak bunların bilgisini verirseniz sanırım yardımcı olabilirim..
Tazminat davası açabilmeniz için , öncelikle sizin bankaya karşı ödeme sözünüzü yerine getirmeniz gerekmez mi?
Kaymakamlıkta tüketici hakkı koruma heyeti falan var bedava, avukattan önce onlarla halletmeye bak
Alıntı:
murat352 rumuzlu üyeden alıntı
Kaymakamlıkta tüketici hakkı koruma heyeti falan var bedava, avukattan önce onlarla halletmeye bak
Uslubunuzu düzeltirmisiniz?
Özür dilerim,
yanlış ifade ettim yanlış anlaşıldım
zaten bunuda bana avukatım söylemişti
Saygılar
Alıntı:
murat352 rumuzlu üyeden alıntı
Özür dilerim,
yanlış ifade ettim yanlış anlaşıldım
zaten bunuda bana avukatım söylemişti
Saygılar
Dostum aynı mesajı birkaç yere daha bırakmışsın, ayrıca bu konunun avukatsız çözülecek kadar basit olduğunu zannetmiyorum.
Alıntı:
AV.FERDA AYDIN rumuzlu üyeden alıntı
Uslubunuzu düzeltirmisiniz?
Sayın Ferda Hanım,
Cümleye ilk bakıldığında avukat sözcüğünün önüne "bedava" sıfatı getirilerek "bedava avukat" sıfat tamlaması yapılmış gibi görünüyor.
Ancak dikkat edilirse bedava ve avukat sözcüklerinin arasına virgül konulmuş. Bu nedenle burada bedava olanın avukat değil, tüketici hakem heyetine yapılan başvurunun olduğu kabul edilmelidir.
Bu arada ben sayın üyemizin avukatı değilim.:):)
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Ferda Hanım,
Cümleye ilk bakıldığında avukat sözcüğünün önüne "bedava" sıfatı getirilerek "bedava avukat" sıfat tamlaması yapılmış gibi görünüyor.
Ancak dikkat edilirse bedava ve avukat sözcüklerinin arasına virgül konulmuş. Bu nedenle burada bedava olanın avukat değil, tüketici hakem heyetine yapılan başvurunun olduğu kabul edilmelidir.
Bu arada ben sayın üyemizin avukatı değilim.:):)
Özeniniz için çok teşekkür ederim; fazla hızlı okuyup yazma nedeniyle kaynaklandı sanırım bu durum; "virgül"ü atlamışım bu sırada...